Tisztelt Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
RefillParadise.hu   -   2010. szeptemberi hírlevél

A legfrappánsabb ügyfélkezelés

A legfrappánsabb ügyfélkezelés díját valószínűleg az ausztrál Ansett Airlines jegykezelőnője érdemelné ki az alábbi megoldásával:

Egy Ansett járat kimaradt Sydney repülőterén, mivel a légitársaság Boeing 767-es utasszállító gépe meghibásodott. Az utasokat gyorsan megpróbálták más járatokra áttenni, a főszereplő hölgy előtt is hatalmas, türelmetlen utasokból álló sor kígyózott. Ekkor egy ingerült utas előretört a sorban, lecsapta a jegyét a pultra, és felcsattant:

- Egy jegyet kérek a legközelebbi gépre, és ajánlom, hogy első osztályra adják!


 
A hölgy türelmesen válaszolt:

- Sajnálom, uram! Boldogan segítek Önnek, de előbb az itt sorban álló embereket kell elintéznem.

Az utast ez persze nem hatotta meg, hangosan, hogy mindenki hallja a sorban, megkérdezte:

- Hölgyem, tudja maga, hogy én ki vagyok?!

A nő elmosolyodott, majd gondolkodás nélkül a hangosbeszélő mikrofonja után nyúlt, és beleszólt:

- Figyelem! - kezdte, és a hangja visszhangzott a terminál egész területén. - A 14-es kapunál van egy kedves utasunk, aki nem tudja, kicsoda is ő. Ha bárki segíteni tud személyazonossága megállapításában, kérjük fáradjon a 14-es kapuhoz!

A sorban álló utasok hisztérikus röhögése közepette a dühös utas a fogait vicsorgatva odavetette:
- Kapja be!!

A nő ezen sem ütközött meg, hanem mosolyogva válaszolt:
- Sajnálom uram, de ehhez is sorba kell állnia!


Szerencsére a mi ügyfeleink egytől egyig mind nagyon udvarias emberek, így a fentihez hasonló "kalandunk" még nem volt, de készséggel állunk mindenki rendelkezésére, aki szeretné a tintasugaras nyomtatási költségeit a töredékére csökkenteni. Keressen bennünket bátran!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"A megrendelt utántöltő készletem rekordgyorsasággal megérkezett. Köszönöm!"
                                                                                      Ábrahám Angéla


"Régóta használom már az utántöltő kittjeiket maximális elégedettséggel, és most külön köszönöm, hogy telefonon is érdeklődtek arról, hogy hogyan sikerült a feltöltés."
                                                                                      Vitéz Balázs

"Regisztráltam a partnerprogramba, a hirdetést kitettem a weblapom főoldalára és arra számítottam, hogy naponta pár átkattintás lesz belőle. Ehelyett már az első napon voltak hírlevél-feliratkozóim és jutalékom lett belőle! Úgy tűnik, jól sikerült a hirdetés szövege..."
                                                                                      Tamási Károly


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. szeptember végéig - illetve az októberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-PenelopeCruz-09

A kedvezménykupon kizárólag a Hírlevelünk olvasóinak jár. Felhasználni úgy tudja, hogy bemásolja a rendelésébe, így mi azonnal az 5% kedvezménnyel postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Ha szeretné, hogy az ismerősei, munkatársai is hozzájussanak a kedvezményekhez, juttassa el nekik a www.RefillParadise.hu weblap címét és hívja fel a figyelmüket a Hírlevélre.
.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu

 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.