Kedves Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
RefillParadise.hu   -   2010. augusztusi hírlevél

Vége a nyárnak, két hét múlva iskolakezdés...
Önnek üzemkész a
nyomtatója???


Lassan mindannyian hazatérünk a nyaralásból, kipihenjük a nyári pihenés fáradalmait, a cégeknél is vége az uborkaszezonnak, kezd beindulni a munka...

Önnek üzemképes a nyomtatója? Nem száradtak be a tintapatronok a nyári kánikulában? Van tartalék utántöltő készlete az iskolakezdéshez?

Már többször írtunk a korábbi hírleveleinkben arról, hogy mi a teendő, ha beszáradtak a tintapatron fúvókái, így ha most ez aktuális Önnek, itt olvashatja el:

http://www.refillparadise.hu/hirlevel/hirlevel200701.htm

 


Hirdetési lehetőség - akár INGYENESEN is!

Hírlevelünket több ezer ember olvassa, mindegyikük számítógéphasználó, internethasználó. Ha Önnek olyan vállalkozása van, amellyel ezeknek a hírlevél-olvasóknak tud segíteni valamilyen gondjuk megoldásában, a hírlevelünkben most hirdetési lehetőséget tudunk biztosítani a vállalkozása számára, bizonyos feltételek megléte esetén - például ha Önöknek is van egy hírlevelük vagy egy nagy látogatottságú weblapjuk - akár ingyenesen is. Ha az ismerősei között vannak olyanok, akik szívesen élnének ezzel a kivételes lehetőséggel, kérjük, értesítse őket, hogy ne maradjanak le róla!


Nyomtasson Ön is Ötödáron!   >>   www.RefillParadise.hu

Kattintson a www.RefillParadise.hu weblapra és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Én is egyike vagyok azoknak, akik egészen eddig nem mertek nekiállni a patrontöltésnek. Most, hogy kipróbáltam, már bánom, hogy korábban kidobáltam a patronjaimat! Tényleg sokkal olcsóbb így!"
                                                                              Katona Zsuzsanna


"Nyomtató vásárlása előtt állok és mindenképp olyat szeretnék venni, aminek
megoldható a töltése és amelyikhez Önök árulnak utántöltőt. (...)
UI.: Nagyon meg vagyok elégedve az Önök termékeivel!"

                                                                                     Nagy István

"Örülök, hogy részt vehetek a partnerprogramjukban! Ez már a harmadik jutalék-kifizetésem rövid időn belül!"
                                                                                    Lakatos Ernő


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. augusztus végéig - illetve a szeptemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-MeganFox-08

A kedvezménykupont másolja be a rendelésébe. - Elküldheti, odaadhatja másoknak is, azaz egyszerre többen is felhasználhatják.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu

 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.