Kedves Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
RefillParadise.hu   -   2010. augusztusi hírlevél

Női logika - Pozitív értelemben!

Úgy tűnik, sikerült jókedvre deríteni az olvasóinkat a humorosabb hangvételű hírleveleinkkel, így most is egy ilyen kis történetet osztunk meg Önnel. Mindannyian csodálói vagyunk a női nemnek, ezért esett a választásunk a következő sztorira:

Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy lyukassza ki nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, "Te" vagy "Ön"?
Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.
Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik. A nő igen csinos, a bor sem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki.
A falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm.
A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy.
A férjemnek két szeretője van - Kati és Andrea. Kati éppen üzleti úton van.

Én: "Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?"

Andrea: "Természetesen. De ismerjük valahonnan egymást???"

 


A tintapatronok utántöltésének ugyan nem sok köze van a logikához, a tintapatronok kidobása viszont egy nagyon logikátlan dolognak tűnik. Ma, amikor a nyomtatás a mindennapi életünk részévé vált, a nyomtatógyárak megtehetik, hogy olyan árakon adják a patronokat, amennyit csak el lehet értük kérni. Nem ritka az 5-6000 Ft-os tintapatron, amellyel ugyanúgy csak 180-200 oldalt lehet nyomtatni, így ha kiszámítjuk, kb. 30 Ft-ba kerülne egy egyszerű, szöveges (azaz kb. 5%-os telítettségű) oldal nyomtatása, a fotókkal, kitöltött felületekkel rendelkező, nagyobb fedettségű oldalakról nem is beszélve.

Már pedig ahol időnként színes nyomtatásra is szükség van, ott még mindig a tintasugaras nyomtatók bizonyulnak a legjobb választásnak. Az ink-mate utántöltő készletekkel
könnyedén, minőségi kompromisszumok nélkül el tudja érni, hogy a korábbi költségeinek a töredékéért tudjon nyomtatni. Ehhez mindössze egy egyszerű patrontöltési módszert kell megtanulnia, ez kb. 5-10 perc, innen kezdve egy Életen át Ötödáron vagy még gazdaságosabban nyomtathat!

A készletek dobozában részletes, képekkel illusztrált, magyar nyelvűre fordított feltöltési útmutatót talál, tehát a feltöltés lépéseinek a megtanulásától se kell félnie.

Még egy értékes információt szeretnénk megosztani azokkal az olvasóinkkal, akik weblappal rendelkeznek és eddig sokallták az internetes hirdetési árakat:

Nemrég találtunk rá a ClickCenter weblapra, amely egy nagyszerű kezdeményezéssel és egy zseniális ötlettel a korábbiaknál lényegesen kedvezőbb hirdetési árakat tud biztosítani. Mind a megjelenés-alapú árai, mind pedig a fix havidíjas hirdetés-megjelenései sokkal kedvezőbbnek bizonyultak, mint a hasonló szolgáltatásokat nyújtó más hirdetési rendszerek, ráadásul könnyedén akár ingyenessé is teheti a hirdetéseit.

Mindössze havi bruttó 1562 Ft-ért (ami csupán napi 52 Ft, kevesebb mint egy csésze kávé vagy 3 szál cigaretta ára!) egy egész hónapon át többezer weblapon jelenhet meg a hirdetése, de akár más hirdetők reklámköltéseiből komoly jutaléka is lehet, azaz akár pénzkeresési lehetőségnek is kiváló.

A következő linken regisztrálni tud és 3 napig ingyenesen ki tudja próbálni a rendszert. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is hasonlóan elégedett lesz velük, mint az eddigi többezer partnerük, köztük mi is:

        http://clickcenter.hu/?ref=776402241



Nézzen szét a www.RefillParadise.hu weblapon és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve minden nap gazdaságosabban tudjon nyomtatni!
(Az összes nyomtatótípust képtelenség lenne felsorolni, ráadásul mindig jönnek ki újabb típusok is. Ha nem találja meg a nyomtatóját a listában, írja meg nekünk, hogy milyen nyomtatót használ és abban milyen patron van, igyekszünk felvenni azt is a listára.)

Kattintson vagy másolja be a böngészője címsorába:      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nemrég jelentkeztem a hírlevelükre egy kolléganőm javaslatára, és a kedvezménykuponnal meg is rendeltem a nyomtatómhoz való utántöltőket. Örülök annak, hogy ilyen fiatalos csapat áll a RefillParadise mögött, jó szívvel ajánlom másoknak is azt a figyelmes és segítőkész kiszolgálást, amit telefonon kaptam Önöktől! "
                                                                              Keresztesi Laura


"Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan megkapom a megrendelésemet, igazából ahhoz voltam szokva az egyéb webáruházaknál, hogy 8-10 nap múlva kézbesítik az árukat. Köszönöm a gyors kiszolgálást! "
                                                                               Tabáni Zsoltné

"Korábban valami más utántöltő készletet már kipróbáltam, de nem voltak vele túl jók a tapasztalataim. Kis üvegcsében voltak a tinták, abból kellett felszívni és pepecselni vele, minden tintás lett, mire végeztem a feltöltéssel, ráadásul senki sem mondta, hogy még a fúvókákat is légteleníteni kellene, nem is voltak ehhez eszközök abban a készletben. Itt, a RefillParadise-nál mindez nagyon profi, sokkal egyszerűbb, könnyebb a patrontöltés, és még a fúvókalégtelenítés is nagyszerűen meg van oldva! Tényleg zseniálisak ezek a töltőkittek!"
                                                                               Ábrahám Tibor


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. augusztus végéig - illetve a szeptemberi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-MeganFox-08

A kedvezménykupont másolja be a rendelésébe. - Elküldheti, odaadhatja másnak is, azaz egyszerre többen is felhasználhatják.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu

 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.