Kedves Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
RefillParadise.hu   -   2010. júliusi hírlevél

Az emberi butaság határai II.

Mostani válogatásunkban azokból a megtörtént esetekből csemegézünk, amelyekben embertársaink meglehetősen csekély józan észről tettek tanúbizonyságot.

Volt két fickó a seregben, aki mindent kipróbált, amin lehetett egy jót nevetni. Az egyikük jól kigyúrt felsőtesttel rendelkezett, így csupán a karjával meg tudta tartani magát a dzsip ajtaján lógva. Az egyik kedvenc szórakozásuk az volt, hogy a karját kitette a terepjáró nyitott ablakán, majd a társa egy balkanyart tett a dzsippel, mialatt ő kinyitotta az ajtót és a centrifugális erőtől kilendülve "repült" egyet, majd visszatért a kocsiülésre.

 

Ezek ketten jópárszor eljátszották ezt a mókát, mindig jót nevetve a "repüléseken", míg egyszer csak az egyik kanyarban az ajtó túl közel került egy útszéli tűzoltócsaphoz. Az ajtó alsó sarka nekicsapódott a tűzoltócsapnak, az bevágta az ajtót, ezzel hősünk akkora sebességgel repült vissza a kocsiba, hogy teljes erővel nekicsapódott a sofőrnek, aki a vezetőoldali ajtót kilökve kiesett a terepjáróból. Barátunk alig tudta az úton tartani a dzsipet. Mindketten hetekig fájlalták minden tagjukat, és - mivel ez a seregben történt - hosszú napokat töltöttek ezek miatt a fogdában...

Kétségkívül a nyár a szórakozás, a felhőtlen kikapcsolódás időszaka, ennek ellenére nem javasoljuk a fentiek otthoni kipróbálását...

Viszont amit javasolni tudunk, az az, hogy ellenőrizze le a nyomtatóját, hogy az elmúlt hetek nagy kánikulájában nem száradt-e be a patron fúvókasora. Időnként nyomtasson vele egy keveset, hogy megelőzze a nagy meleg okozta beszáradást.

Ha már megtörtént a baj, akkor egy teáskannával vagy levett szelepű kuktával előállított enyhe gőzsugárral pár perc gőzöléssel fel lehet lazítani a fúvókába beleszáradt festéket. Ezek után egy fúvókalégtelenítést ajánlott elvégezni az utántöltő készletben levő légtelenítő eszközökkel, és máris nagy eséllyel megmentettük a patront a kidobástól, a pénztárcánkat pedig egy több ezer Ft-os felesleges kiadástól.



Az ink-mate tintapatron-utántöltő készletekkel egyszerűen és biztonságosan feltölthetők a HP, CANON tintapatronok, valamint a LEXMARK nyomtatók többségének a patronjai. A feltöltés ára mindössze a töredéke az új patronok árának, tehát minden egyes patroncserénél Ön valóban ezreket takarít meg. Egy töltőkészlettel általában 4-6 alkalommal tudja feltölteni a patronját, viszont egyes patronok esetében a javasolt beletöltendő mennyiség akár a kétszerese is lehet, mint a patron eredeti töltete, így annál a patronnál ez gyakorlatilag 8-12 patron vásárlását válthatja ki, ráadásul egy utántöltő készlet még postaköltséggel együtt is kevesebbe kerül egyetlen patron áránál is!

Ennél olcsóbban nemigen tud nyomtatni! Számolja csak ki!

Nézzen szét a www.RefillParadise.hu weblapon és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve egy életen át gazdaságosabban tudjon nyomtatni!

Másolja be a böngészője címsorába:      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Köszönöm a hírlevelüket, nagyon sokat tanultam belőlük! Nagyon fiatalosak, humorosak, mindig hoznak egy kis színt a hétköznapokba! "
                                                                              Károlyi Tamás


"Köszönöm a részletes válaszukat, magamtól nem biztos, hogy bele mertem volna vágni a patrontöltésbe. Így utólag tényleg csak nevetek saját magamon, hiszen tényleg nagyon egyszerű volt."
                                                                            Martonosi Noémi

"Egy hónapja jelentkeztem a partnerprogramjukra, és kitettem a weblapomra a hirdetéseket. Eleinte kicsit lassan indultak be a dolgok, de módosítva a hirdetés formáján, szövegezésén, egyszer csak sikerült elérni, hogy kellően sok ember figyelme megakadjon rajta és valóban elég komolyan is vegyék, így már kimondottan elégedett vagyok az eredményekkel, automatikusan gyűlik a jutalékom!"
                                                                            Tercsényi László


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. július végéig - illetve az augusztusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu
minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:


    Utántöltő-5%-DrewBarrymore-07

A kedvezménykupont másolja be a rendelésébe. - Elküldheti, odaadhatja másnak is, azaz egyszerre többen is felhasználhatják.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu

 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.