Kedves Nyomtatótulajdonos Partnerünk!
RefillParadise.hu   -   2010. júliusi hírlevél

Mire tudja még használni a nyomtatóját?

Ehavi összeállításunkban két érdekes, hasznos programot ajánlunk, amellyel a nyomtatóját még sokoldalúbban tudja használni.

Mr. Poster 1.0.7

Ezzel a programmal a leggyorsabban, a legegyszerűbben és a legolcsóbban tud bármilyen képből, fotóból (JPG, BMP,
TIF, GIF, TGA, MAC) szinte bármekkora posztert készíteni. A Mr. Poster programmal maximum 20 x 20 A/4 lapból álló poszter készíthető, ezenkívül speciális effektusok is alkalmazhatók.

Letöltés:

http://download.cnet.com/Mr-Poster/3000-2088_4-10408264.html

 



Easy Photo Print 1.5b


A fotónyomtatás ezzel a programmal egyszerűen és gyorsan oldható meg. A kezelőfelület 3 ikont tartalmaz, amellyel a fotó kiválasztása, a papír minősége és az elrendezés módja állítható be. A fotókon többféle korrekció alkalmazható, valamint megjegyzések, dátumok adhatók hozzá.

Letöltés:

http://download.cnet.com/Easy-Photo-Print/3000-2088_4-10974482.html



Az ink-mate tintapatron-utántöltő készletekkel egyszerűen és biztonságosan feltölthetők a HP, CANON tintapatronok, valamint a LEXMARK nyomtatók többségének a patronjai. A feltöltés ára mindössze a töredéke az új patronok árának, tehát minden egyes patroncserénél Ön valóban ezreket takarít meg. Egy töltőkészlettel általában 4-6 alkalommal tudja feltölteni a patronját, viszont egyes patronok esetében a javasolt beletöltendő mennyiség akár a kétszerese is lehet, mint a patron eredeti töltete, így annál a patronnál ez gyakorlatilag 8-12 patron vásárlását válthatja ki, ráadásul egy utántöltő készlet még postaköltséggel együtt is kevesebbe kerül egyetlen patron áránál is!

Ennél olcsóbban nemigen tud nyomtatni! Számolja csak ki!

Nézzen szét a www.RefillParadise.hu weblapon és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve egy életen át gazdaságosabban tudjon nyomtatni!

Másolja be a böngészője címsorába:      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!


Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is.

Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nagyon régen rendeltem Önöktől, mert a két fekete utántöltő készlet, amit rendeltem, több mint másfél évig elég volt. Pedig akkor azért rendeltem rögtön kettőt, hogy ne kelljen olyan sűrűn rendelgetni... Ez így tényleg nagyon gazdaságos!"
                                                                              Tasnádi Károly


"Teljesen el voltam képedve, amikor egy boltban két patronért 12.000 Ft-ot kellett fizetnem. Hát mit képzelnek ezek, lopjuk mi a pénzt?" ... "Az utántöltő készletekkel már az első alkalommal sikeresen feltöltöttem a patronjaimat, a fúvókalégtelenítés után rögtön tökéletesen működött minden."
                                                                                Tímár Anita

"Újabb taggal bővült a tintapatront utántöltő rokonaim köre: a nagybátyám mindig ellenezte az ilyesmit, és hangoztatta is, hogy ő mindig új patront vesz. Végül csak kipróbálta az utántöltést és kiderült, hogy mindössze attól félt, hogy minden csupa tinta lesz. Alaptalan volt a félelme."
                                                                              Kószó Antalné


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. július végéig - illetve az augusztusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu
minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:


    Utántöltő-5%-DrewBarrymore-07

A kedvezménykupont másolja be a rendelésébe. - Elküldheti, odaadhatja másnak is, azaz egyszerre többen is felhasználhatják.

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu

 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.