Kedves Nyomtatótulajdonos Partnerünk!

Az ezermester, aki egymaga akarta lebontani a kéményét...

Mostanában az Interneten többfelé találkoztam azzal a reklámmal, amelyben az ismert nyomtatógyár mindenáron "bele akarta verni a csúfot" az utángyártott kellékekbe, de ez eléggé furcsán jött ki. Kétségkívül nem lehet belekötni a szövegezésébe, az "akár kétszer annyiba is kerülhet" semmi konkrétumot nem mond, de az alaphangulatot jól beállítja. Mintha minden, amit nem ők gyártanak, az eleve csak rossz lehet...

Szóval sok mindent hallani az utántöltésről. Visszajáró ügyfeleink nagyon sok visszajelzéssel szolgálnak arról, hogy mennyire elégedettek az utántöltő készleteinkkel. Kétségkívül rengeteg "eleve kudarcra ítélt" próbálkozással is találkoztam már, ezekről is mesélnek az ügyfeleink. Sokszor eszembe jut a "próbálkozásokról" az a kis történet, amelyet olvasva annak idején hosszú perceken át a hasamat fogtam a nevetéstől, és még ma sem tudom elmesélni anélkül, hogy ne törne ki rajtam a nevetőgörcs...

 

Tehát történt egyszer, hogy egy ezermester elhatározta, hogy lebontja a kéményét. A téglákat 3 emelet magasságból kellett volna lehordania, ehelyett inkább felszerelt egy csigát, azon átvetett egy kötelet, alul hozzákötött egy megfelelő méretű ládát, ezt felhúzta a tetőig, majd alul beakasztotta a kötél végére kötött hurkot egy alkalmas helyre. Fenn a tetőn megpakolta a ládát téglával, majd lentről a kötéllel le akarta engedni azt. Amivel nem számolt, az az, hogy a téglák súlya nagyobb volt az ő teljes testsúlyánál, így - ahogy erősen kapaszkodott a kötélbe - amikor kiakasztotta a kötélhurkot, a láda súlya abban a pillanatban a magasba emelte, ő pedig riadtan kapaszkodott a kötélbe.

Ahogy egyre gyorsulva emelkedett, félúton találkozott a ládával, a keze és a válla sérült az ütközéstől. Amikor felért, a hüvelykujja beszorult a csigába. Egy pillanattal később a láda is földet ért, az erőteljes becsapódástól kiszakadt az alja, így már könnyebb volt, mint a történetünk főhőse, így ezermesterünk gyors zuhanásba kezdett. Nem veszítette el a lélekjelenlétét, még mindig erősen tartotta a kötelet, de a láda egyre gyorsulva emelkedett, így félúton ismét találkoztak, innen származnak a bordatörései. Ez valamicskét lassított ugyan a zuhanásán, de így is kellő sebességgel ért a téglakupac tetejére ahhoz, hogy a bokáját törje. Ekkor azonban már a fájdalomtól elveszítette a kontrollt és a téglakupacra borulva elengedte a kötelet. Ez nem bizonyult túl jó ötletnek, mert ezek után fentről megérkezett és gerinctörést okozott a láda...

Talán ezért kell a patrontöltésekhez is megfelelő eszközt, sokszorosan kipróbált, évek óta bevált utántöltő készletet használni. Az ink-mate utántöltők dobozában minden eszközt megtalál, amire a tintapatron-feltöltéshez szüksége lesz, részletes, képekkel illusztrált és magyar nyelvre lefordított feltöltési útmutatóval együtt. Az eszközök közül a legfontosabb a fúvókalégtelenítő keret, amely a patronok többségénél biztosítja a fúvókák szakszerű, tökéletes légtelenítését. Azoknál a patronoknál, ahol ez nem megoldható, ott pedig egy univerzális légtelenítő eszköz szolgál ugyanerre a célra.

Nézzen szét a www.RefillParadise.hu weblapon és keresse ki a nyomtatójában levő tintapatronja típusát, nézze meg, hogy mi kell ahhoz, hogy innen kezdve egy életen át gazdaságosabban tudjon nyomtatni!

Másolja be a böngészője címsorába:      www.RefillParadise.hu

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Ha tetszett a hírlevelünk, kérjük, küldje el másoknak is. Ha nem tetszett, küldje vissza nekünk és írja meg, hogy hogyan tetszett volna. Örömmel várjuk az ötleteit, véleményét!

A tintasugaras nyomtatók patronjaihoz való ink-mate utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Tisztelt RefillParadise! Most vettem elő a feljegyzéseimet és a következőket találtam: Az elmúlt 5 év során 15 fekete és 7 színes utántöltő készletet vásároltam Önöktől. Ez azt jelenti, hogy 60 fekete patron és kb. 40 színes patron vásárlása lett ezzel elkerülhető, ami a mai patronárakkal és az utántöltők áraival számolva kb. 260.000.- Ft-os megtakarítást jelentett. Amikor szembesültem ezzel az eredménnyel, először szóhoz se tudtam jutni. Most már legalább azt tudom mondani, hogy köszönöm!"
                                                                              Tordai Károly


"A cégünknél mindig az egyik kolléga töltötte újra a patronokat, de most, hogy elment tőlünk, nekem kellett átvennem ezt a feladatot. Először féltem tőle, de gyorsan belejöttem és ma már a nejlonkesztyű nélkül is fel tudom tölteni a patronokat úgy, hogy nem kenem össze a kezem."
                                                                              Szabó Tibor

"Hétfőn rendeltem meg az utántöltőket és már szerdán hozta a postás! Köszönöm a gyors kiszolgálást!"
                                                                              Vinczéné Andrea


Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. május végéig - illetve a júniusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt a RefillParadise.hu
minden ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:

    Utántöltő-5%-AlainDelon-05

Üdvözlettel:
        Solti Csaba, RefillParadise.hu

 
* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.