Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 májusi hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Ön is sokallja a tintapatronok árait?
Most VÉGSŐ CSAPÁST MÉRHET RÁJUK!

Nyomtasson Ön is akár
ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!


A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb - akár ötöd- vagy nyolcadáron történő - nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünk kedvezmény-kuponjával Ön minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre 5% kedvezményt kap. A kupont a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
"Meg Vagy Te Őrülve??? - Kidobod a tintapatronodat? -
Akár Ötödáron is nyomtathatnál!"

Múlt heti közvéleménykutatásunk egyik váratlan díjazottja ez a reklámszöveg lett. Mi egy kicsit féltünk tőle, túl "provokatívnak" éreztük, de úgy tűnik, az Önök véleménye más volt ebben...

Köszönjük a sok hasznos, értékes visszajelzést, véleményt, arra törekszünk, hogy ezek segítségével még több embernek segíthessünk leküzdeni a sokkoló tintapatron-árakat, egy eszközt, módszert adjunk a kezükbe, amellyel végső csapást mérhetnek az 5000 - 9000 Ft-os patronárakra!

Májusi villámakciónk keretében pár napra visszahozzuk a korábban megszüntetett 3 db-os kedvezményt, azaz ha egyszerre 3 utántöltőt rendel - tetszőleges összeállításban -, akkor az 5%-os helyett 10%-os kedvezményt tud igénybe venni. Az ehhez szükséges kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe másolva tud felhasználni:

Utántöltő-3db-10%-AngelinaJolie-0520

Az akció 2010. május 20.-ig tart, tehát a 20-án éjfélig beérkezett rendelésekre tudjuk figyelembe venni.


Hogyan lehet ingyenesen egy profi, reklámmentes weblapja?

Előző hírlevelünkben említettük az ingyenes webtárhely-szolgáltatást, és olvasóink közül sokaknak felkeltette az érdeklődését, viszont a kapott kérdésekből az tűnt ki, hogy az angol nyelvvel többen is nehezebben boldogulnak. Ezért összeállítottunk egy magyar nyelvű segítséget, amellyel remélhetően ők is könnyebben boldogulnak majd.

Ismétlésként nézzük át, miről is volt szó: sokan vannak, akik szeretnének saját weblapot, akár a vállalkozásukhoz, akár egyéb célokra, de vagy valami olyan ingyenes tárhelyre teszik azt fel, ahol a szolgáltató reklámokból tartja fenn magát, így a weblap eléggé "gagyinak" tűnik az összképet elrontó reklámcsík miatt, vagy vállalják a havi akár többezer Ft-os tárhelydíjakat, amely az évek során tetemes összeget tehet ki.

Mi most rátaláltunk egy olyan szolgáltatóra, amely valóban ingyenes, minőségi és - ami a legfontosabb - reklámmentes - tárhelyszolgáltatást kínál a következő paraméterekkel:

- Webtárterület: 1500 MB
- Havi forgalom: 100 GB
- Aldomain-ek: 5 db
- Email fiókok: 5 db
- MySQL adatbázisok: 2 db
- PHP futtatási lehetőség: igen, korlátozás nélkül
- Kezelőfelület: cPanel
- Beépített webszerkesztő: több mint 330 design
- Letölthető további webdesign-ek (ingyenesen): több mint 520 design
- FTP hozzáférés
- 8 automatikusan telepíthető script:
WordPress, Drupal, Joomla, phpWebSite, phpBB fórummotor, Coppermine képgalériakezelő, ...

A fentiekből látható, hogy tényleg professzionális szolgáltatásról van szó, és tényleg ingyenes. Erről saját maga is meggyőződhet, mindössze egyetlen kattintás:

http://www.000webhost.com/302241.html

A magyar nyelvű tájékoztatót pedig itt találja:

http://www.ingyenwebhost.netii.net

Regisztráljon saját magának vagy a vállalkozásának egy ingyenes reklámmentes tárhelyet és ajánlja bátran az ismerőseinek is a fenti linket! Havi ezreket, évi tízezreket tudnak vele megtakarítani az ismerősei is!


        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Az ink-mate tintapatron-utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni, és postai utánvéttel szállítjuk ki, azaz a postás viszi ki, és neki kell a vételárat
az átvételkor készpénzben kifizetni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.

Ha szeretne többet megtudni a patrontöltésről, a www.NyomtassOtodaron.euceg.hu weblapunkon jelentkezzen az ingyenes Nyomtass Ötödáron! Minitanfolyamra! A jelentkezőket izgalmas ajándékokkal várjuk! (A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra című eBook.)

Ha Ön már elégedetten használja az ink-mate utántöltő kitteket, mutassa meg
ezt az ismerőseinek, szomszédainak, munkatársainak is, hálásak lesznek érte, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel komoly összegeket tudnak megtakarítani!


Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Régóta olvasója vagyok a hírlevélnek és az utántöltőket is használom, bár nagyon ritkán rendelek, mert egy-egy készlet elképesztően hosszú ideig elég. Tetszettek a reklámszövegek, igazából nem is tudok választani közülük, de úgy érzem, minél jobban az érzelmekre hat, annál jobban odafigyelnek rá az emberek. Utána úgyis a tények kell hogy meggyőzzék."
                                                                     Torma Károly, nyugdíjas tanár


"Örülök, hogy rátaláltam a weblapjukra, mert a mostani nyomtatóm 'patronéhségét' már nem győztük pénztárcával!"
                                                                                           Horváth Éva

"Kár, hogy az Epson nyomtatómon nem tudnak segíteni, de a másik nyomtatóm patronját, a HP-ét sikerrel feltöltöttem és kiszámolva tényleg alig a nyolcadába került, mint egy új patron!"
                                                                                         Püspök F. Gyula


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. május végéig - illetve a júniusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-AlainDelon-05

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.