Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 májusi hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Ön is sokallja a tintapatronok árait?
Most VÉGSŐ CSAPÁST MÉRHET RÁJUK!

Nyomtasson Ön is akár
ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!


A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb - akár ötöd- vagy nyolcadáron történő - nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünk kedvezmény-kuponjával Ön minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre 5% kedvezményt kap. A kupont a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
Nyomtasson Ön is Ötödáron!

Bár már régóta ez a fenti sor a szlogenünk, és sok esetben kissé "idejétmúlt" is lett, mert a mai patronárak mellett az utántöltő készleteinkkel nem ritka a nyolcad-, tized- vagy akár szélsőséges esetben a tizenhatodáron (!!!) nyomtatás sem, mégis ragaszkodunk hozzá, mert ezt már elég sokan ismerik és nekik rögtön a RefillParadise jut róla az eszükbe.

Mindemellett még ma is sokan vannak, akik - annak ellenére, hogy tudnak a töredékáron nyomtatás lehetőségéről - mégis kidobják a tintapatronjaikat, vállalva a több mint ötszörös nyomtatási költségeket. Nem tudjuk pontosan, hogy ennek mi lehet az oka, amit eddig sikerült kiderítenünk, az a megszokás, valamint egyfajta "lustaság", hogy jobban belenézzen, mit nyerhet és mi kell ahhoz, hogy ezeket az előnyöket élvezhesse. Mindenesetre nagyon sokan és egyre többen vannak, akik visszajáró rendszeres és elégedett ügyfeleink, és az az érzés
igazán felemelő, hogy ennyi embernek tudtunk már segíteni.

Most a segítségét szeretnénk kérni abban, hogy új szlogenekkel, reklámszövegekkel gazdagíthassuk a választékot. Arra kérem, email-ben írja meg nekünk, hogy a következő reklámmondatokból, weblapokon megjelenő linkekből melyik tetszik a legjobban, melyikre kattintana a legnagyobb valószínűséggel, ha belebotlana valahol az Interneten. Ha pár szóban azt is megírja, hogy miért, annak külön örülnénk!


1.) Kattintson IDE, és ingyenesen megosztom Önnel annak a titkát, hogy hogyan nyomtathat akár ÖTÖDÁRON!

2.) Ismersz olyan ingyenes lehetőséget, amely megtanít ÖTÖDÁRON nyomtatni? - Neeem? - Akkor Kattints!

3.) Sokallja a tintapatronjai árát? - Kattintson IDE, és ingyen megtanítjuk ÖTÖDÁRON nyomtatni!

4.) Meg Vagy Te Őrülve??? - Kidobod a tintapatronodat? - Akár Ötödáron is nyomtathatnál! - Kattints IDE!

5.) Ön is sokallja a tintapatronok árait? - MOST VÉGSŐ CSAPÁST MÉRHET RÁJUK! - Nyomtasson ÖTÖDÁRON!

6.) Ha sokallja a tintapatronok árait, mi most INGYENESEN megtanítjuk arra, hogyan nyomtathat ÖTÖDÁRON!

7.) Azelőtt én is sajnáltam a pénzt a drága tintapatronokra. Ma már alig Ötödáron nyomtatok! - Megtanítsalak rá?

8.) Egy patron a nyomtatómba több mint 7000.- Ft, de én mindössze 700 Ft-ért nyomtatok ugyanannyit. - Megmutassam, hogy hogyan? - Kattints IDE!

9.) Gondolom, Ön is sokallja a tintapatronok horribilis árait... - Mi pedig INGYEN megtanítjuk arra, hogy ÖTÖDÁRON tudjon nyomtatni, innen kezdve egy Életen át! - Kattintson!


Válaszát a refillparadise@euceg.hu címre küldje! Ha egy pár mondatot ír arról is, hogy miért elégedett az ink-mate utántöltő kittjeinkkel, a következő hírleveleinkben megjelenhet az ajánlása a nevével együtt! Sőt, ha további ötletei vannak arra, hogy milyen szöveg keltené fel leginkább az emberek érdeklődését, azokat is örömmel várjuk!


Hogyan lehet ingyenesen egy profi, reklámmentes weblapja?

Bár a hírlevelünk elsősorban a nyomtatásról szól, de nyomtatója a számítógéphasználó embereknek van, őket pedig érdekelheti ez a különleges lehetőség is:

Sokan vannak, akik szeretnének saját weblapot, akár a vállalkozásukhoz, akár egyéb célokra, de vagy valami olyan ingyenes tárhelyre teszik azt fel, ahol a szolgáltató reklámokból tartja fenn magát, így a weblap eléggé "gagyinak" tűnik az összképet elrontó reklámcsík miatt, vagy vállalják a havi akár többezer Ft-os tárhelydíjakat, amely az évek során tetemes összeget tehet ki.

Mi most rátaláltunk egy olyan szolgáltatóra, amely valóban ingyenes, minőségi és - ami a legfontosabb - reklámmentes - tárhelyszolgáltatást kínál a következő paraméterekkel:

- Webtárterület: 1500 MB
- Havi forgalom: 100 GB
- Aldomain-ek: 5 db
- Email fiókok: 5 db
- MySQL adatbázisok: 2 db
- PHP futtatási lehetőség: igen, korlátozás nélkül
- Kezelőfelület: cPanel
- Beépített webszerkesztő: több mint 330 design
- Letölthető további webdesign-ek (ingyenesen): több mint 520 design
- FTP hozzáférés
- 8 automatikusan telepíthető script:
WordPress, Drupal, Joomla, phpWebSite, phpBB fórummotor, Coppermine képgalériakezelő, ...

A fentiekből látható, hogy tényleg professzionális szolgáltatásról van szó, és tényleg ingyenes. Erről saját maga is meggyőződhet, mindössze egyetlen kattintás:

http://www.000webhost.com/302241.html

Regisztráljon saját magának vagy a vállalkozásának egy ingyenes reklámmentes tárhelyet és ajánlja bátran az ismerőseinek is a fenti linket! Havi ezreket, évi tízezreket tudnak vele megtakarítani az ismerősei is!


        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Az ink-mate tintapatron-utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni, és postai utánvéttel szállítjuk ki, azaz a postás viszi ki, és neki kell a vételárat
az átvételkor készpénzben kifizetni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.

Ha szeretne többet megtudni a patrontöltésről, a www.NyomtassOtodaron.euceg.hu weblapunkon jelentkezzen az ingyenes Nyomtass Ötödáron! Minitanfolyamra! A jelentkezőket izgalmas ajándékokkal várjuk! (A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra című eBook.)

Ha Ön már elégedetten használja az ink-mate utántöltő kitteket, mutassa meg
ezt az ismerőseinek, szomszédainak, munkatársainak is, hálásak lesznek érte, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel komoly összegeket tudnak megtakarítani!


Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"A múlt havi hírlevelet elküldtem pár kollégának, de féltem, hogy rosszallásukat fogják kifejezni, féltem, hogy reklámnak nézik. Feleslegesen aggódtam, mindegyikük örült neki, többen válaszoltak is és megköszönték!"
                                                           Zsinkó Tiborné, adminisztrátor


"Régi olvasója vagyok a hírlevelüknek, de még csak most szántam rá magam a töltőkészletek kipróbálására. Azt hittem, hogy bonyolultabb lesz, féltem, hogy mindent össze fogok kenni tintával, de a végén sokkal egyszerűbbnek bizonyult, mint gondoltam! Ezt tényleg arra fejlesztették ki, hogy bárki használni tudja!"
                                                                      Rosár Árpád, asztalos

"Köszönöm, hogy minden hónapban újabb és újabb jótanácsokkal látnak el! Azelőtt biztosan nem fogtam volna bele a házilagos patrontöltésbe, mert túl kétbalkezesnek tartottam hozzá magam. Köszönöm a bátorítást, és örülök, hogy kipróbáltam! Sokkal egyszerűbb, mint gondoltam! És sokkal olcsóbban nyomtatok így, mint a 7000.- Ft-os patronokkal!"
                                                                                Ungvári Tivadar


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. május végéig - illetve a júniusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-AlainDelon-05

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.