Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 áprilisi hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.



Ön is sokallja a tintapatronok árait?
Most VÉGSŐ CSAPÁST MÉRHET RÁJUK!

Nyomtasson Ön is akár
ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!


A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb - akár ötöd- vagy nyolcadáron történő - nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünk kedvezmény-kuponjával Ön minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre 5% kedvezményt kap. A kupont a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
Hogyan hozhatja ki a RefillParadise Partnerprogramból a legtöbbet?

Az utóbbi hetekben látványosan megnövekedett a RefillParadise Partnerprogramban résztvevők száma. Nekik kívánunk hathatós segítséget nyújtani abban, hogy minél több jutalékot tudjanak keresni a weblapjukkal vagy egyéb hirdetési módszerükkel.

Mint azt már bizonyára Ön is olvasta, a RefillParadise Partnerprogramban bárki ingyenesen részt vehet, ajánlhatja másoknak a gazdaságosabb nyomtatás lehetőségét, mi pedig jutalékot fizetünk minden olyan - Öntől érkező - látogató után, aki feliratkozik az ingyenes Hírlevelünkre. Minderről a

         www.refillparadise.euceg.hu/partnerprogram.htm

oldalon talál részletes információkat. (Másolja be a böngészője címsorába!)

Nézzük, hogy ha Önnek van egy weblapja, akkor hogyan tud még többet kihozni a Partnerprogramból, hogyan tudja növelni a megkeresett jutalékát:

1.) Növelje meg a weblapja látogatottságát.
Ha több látogató érkezik a weblapjára, akkor azok száma is megnövekszik, akik kattintani fognak a reklámszövegére, a partnerlinkjére. Az Interneten sokféle módszert talál erre, de talán az egyik legfontosabb, hogy gondoskodjon arról, hogy a weblapja - jó és hatásos címsorral - regisztrálva legyen minél több tematikus linkgyűjteményben. A legismertebb ilyen linkportál a www.startlap.hu, a www.lap.hu tematikus linkgyűjtemény-rendszer ma már többezer témában áll az olvasók szolgálatára, így Ön is megtalálhatja mindazt a ... .lap.hu aloldalt, amelybe célszerű lenne felvetetni a weblapját. Az oldalak alján talál egy Linkajánló-t, azon keresztül tudja ajánlani a weblapja címét az adott oldal szerkesztőjének. Ezen kívül természetesen több tucat egyéb linkgyűjteményt is talál az Interneten.

2.) Növelje meg a weblapján a partnerlinkje láthatóságát.
Tegye ki több helyre is, feltűnő helyekre, feltűnő módokon. Tegye ki több különböző szöveggel. Törekedjen arra, hogy ne tűnjön 'egyértelműen reklám'-nak, mert az emberek szeme az ilyent automatikusan elkerüli.

3.) Növelje meg az átkattintási arányt.
Egy jó link-szöveg csodákra lehet képes, míg egy rossz, reklámízű link akár igen rossz átkattintási arányokat is produkálhat. A jó reklám az, ami őszinte, pontosan azoknak szól, akiknek a problémájára megoldást tudunk nyújtani, nem tűnik reklámnak, odavonzza a tekintetet, kíváncsiságot ébreszt és átkattintásra ösztönöz. Nem feltétlenül csak egy link lehet ez, megteheti azt is, hogy egy kisebb - pl. pár soros - cikket ír, amely pontosan azoknak az embereknek az érdeklődését kelti fel, akiknek a weblapunk szól, azaz a nyomtatótulajdonosokét, azokét, akik sokallják a patronok árait. Ébressze fel az emberekben szunnyadó érzelmeket, hasson rájuk úgy, hogy komolyan vegyék az olvasottakat. Ha a weblapja tegező hangvételű, akkor ez a szövege is tegező legyen. Ha speciális rétegnek - pl. fiataloknak - szól, akkor a stílusa is ehhez igazodó legyen.

Például ha csak egyszerűen kiírná a weblapjára, hogy "Tintapatron utántöltő készletek kaphatók!", az egy elég rossz linkszöveg lenne, senkit nem érdekelne igazán. De pl. egy ilyen szöveggel sokkal hatékonyabb lehetne a hirdetése:

"Sokallja a tintapatronjai árát? - Most VÉGSŐ CSAPÁST mérhet rájuk! - Ingyenesen megtanítjuk arra, hogy Ön is Ötödáron nyomtathasson egy Életen át! - Kattintson most!"

Sőt, ennél jobb linkszövegeket is ki fog tudni találni. Legyen kreatív, próbáljon ki többféle szöveget is!

4.) Növelje meg a hírlevél-feliratkozási arányokat.
Ha a megfelelő embereket szólítja meg a reklámszövege, ha kellő mértékben fel tudja kelteni az érdeklődésüket, ha kellően meg tudja mozgatni az érzelmeiket, ha tudatosítani tudja velük a kínálatunk értékét, akkor az emberek egyre nagyobb hányada fog feliratkozni a RefillParadise Hírlevélre is, ami Önnek jutalékot jelent.

5.) Használjon olyan hirdetési módszereket, amelyek magas átkattintási arányt eredményeznek.
A mai világban, ahol hatalmas a 'reklámzaj', a 'vásári zsivaj', újabb és újabb módszereket kell találnunk arra, hogy az emberek felfigyeljenek az ajánlatunkra. Egy ajánlat lehet akármennyire jó, eredményezhet akármekkora előnyöket, ha a 'vásári zsivajban' senki nem hallja meg, akkor nem jut el azokhoz, akiknek ez az előny értékes lehet. Fontos tehát, hogy az üzenete eljusson az emberekhez, felfigyeljenek rá.
A szöveges linkeknek - meglepő módon - magasabb az átkattintási aránya, mint a különféle grafikus bannereknek. Ennek az oka az ú.n. 'reklámvakság' jelenségében keresendő, azaz az emberek figyelme ma már automatikusan egyre inkább elkerüli mindazt, ami 'nyilvánvalóan reklám'. Viszont felfigyel minden olyanra, ami szokatlan, váratlan, érdekes, meglepő. Ez okozza a felugró ablakok nagy átkattintási arányát is. Ha Ön még nem jártas a felugró / beúszó ablakos hirdetések készítésében, de a weblapját saját webszerkesztővel készítette (azaz nem GPortal-os, Mlap.hu, SokOldal.hu, HuPont.hu és hasonló weblapszerkesztő rendszerekkel), akkor az Impact Popup programmal könnyedén tehet a nyitóoldalára nagyon látványos beugróablakot. (Az Impact Popup programot - amely egy 47$, azaz kb. 9000.- Ft értékű szoftver - a www.nyomtassotodaron.euceg.hu oldalon ajándékba kapják a Minitanfolyam olvasói.) Ennek a programnak a használata látványosan megnövelheti - akár a tízszeresére is - a weblapjáról átkattintó látogatók arányát!

Ha nincs lehetősége felugró ablakot tenni a weblapjára - mert pl. valami olyan webszerkesztő rendszerrel készítette, amely erre nem ad lehetőséget -, akkor érdemes a látogatott tartalmi oldalakra - és természetesen a főoldalra - különféle kis cikkeket írni, amely pontosan azoknak az embereknek szól, azoknak kelti fel az érdeklődését, akik később a Hírlevélnek is olvasói lehetnek. Egy-egy jól sikerült,
látványos illusztrációval ékesített kis keretes cikk-kezdet, amely pont akkor szakad félbe, amikor a legérdekesebb lenne, és csak egy "Tovább >>>" linkre kattintással tudja az olvasó kielégíteni a kíváncsiságát, kimagasló átkattintási arányokat tud produkálni. A "Tovább >>>" link természetesen az Ön partnerlinkjét tartalmazza, így a látogató rögtön a RefillParadise weblapját tudja olvasni, ahová az Ön partner-azonosítójával érkezett...

Ezzel az ötletgyűjteményünkkel szeretnénk segíteni Önt abban, hogy ne csak pénzt takarítson meg a patronjain, hanem pénzt is keressen azzal, hogy segít nekünk abban, hogy minél több embernek segíthessünk!

        További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kívánunk!



Az ink-mate tintapatron-utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni, és postai utánvéttel szállítjuk ki, azaz a postás viszi ki, és neki kell a vételárat
az átvételkor készpénzben kifizetni.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulnia, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.

Ha szeretne többet megtudni a patrontöltésről, a www.NyomtassOtodaron.euceg.hu weblapunkon jelentkezzen az ingyenes Nyomtass Ötödáron! Minitanfolyamra! A jelentkezőket izgalmas ajándékokkal várjuk! (A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra című eBook.)

Ha Ön már elégedetten használja az ink-mate utántöltő kitteket, mutassa meg
ezt az ismerőseinek, szomszédainak, munkatársainak is, hálásak lesznek érte, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel komoly összegeket tudnak megtakarítani!


Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Már többször vásároltam Önöktől utántöltő készletet HP nyomtatóhoz, és MAXIMÁLISAN meg vagyok elégedve a minőséggel. Úgy a szolgáltatáséval, mint a festékével!!!"
                                                                                           Fischer Ferenc


"Most találtam rá a weblapjukra, pontosabban egy ismerősöm ajánlotta. Én személyesen még nem próbáltam az utántöltő kitteket, de ő már régóta használja és nagyon elégedett vele, így én is rövidesen kipróbálom. Előtte még kérdezni szeretnék pár dolgot..."
                                                                                           Ábrahám Tibor

"Köszönöm a patrontöltés kapcsán nyújtott telefonos segítséget! Ilyen kiszolgálással még sehol sem találkoztam!"
                                                                                      Tamásiné H. Katalin


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykupon, amelyet a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. április végéig - illetve a májusi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-UrsulaAndress-04

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.