Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 márciusi hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
Pénzt érő tanácsok - Keressen pénzt a Hírlevelünkkel!

Hírlevelünk Olvasói már bizonyára tudják, hogy ha ajánlják másoknak a RefillParadise weblapját és ott a látogató feliratkozik az ingyenes Hírlevélre is, ezzel pénzt tudnak keresni. A RefillParadise Hírlevél Partnerprogram minden ilyen feliratkozó után 50.- Ft jutalékot fizet.

Természetesen az a legjobb, ha a munka javarészét az Internetre tudjuk bízni, olyan hirdetésekkel, amelyek felkeltik az emberek érdeklődését, olyan módszerekkel, amelyekkel elérhető, hogy az emberek megnézzék a weblapot és ott jelentkezzenek a Hírlevélre.

A Partnerprogramunk résztvevői az ingyenes regisztrációkor ajándékba kapnak egy értékes online kurzust is, a WebMarketing Villámkurzust, amely nagymértékben segíthet eligazodni az internetes marketing és a weblapok látogatottabbá tételének témaköreiben, sok hasznos ötletet, tanácsot tartalmaznak, amelyekre minden weblap-tulajdonosnak szüksége lehet. Ennek ellenére elég sok kérdést kapunk azzal kapcsolatban, hogy mit tudnának még tenni Partnereink a bevételeik növelése érdekében. Megpróbáljuk most ezt összefoglalni.

Mindenekelőtt érdemes átnézni a Partnerprogramról szóló leggyakoribb kérdéseket és válaszokat, ugyanezen az oldalon tud regisztrálni is a Partnerprogramba, majd pedig innen tud belépni a kezelőfelületére is a felhasználónevével, jelszavával:

    www.refillparadise.euceg.hu/partnerprogram.htm

(Ha kattintásra nem működik, másolja be a böngészője címsorába.)

Fontos, hogy a regisztrációnál a megadott felhasználónév CSAK ÉKEZET NÉLKÜLI BETŰKET és SZÁMOKAT tartalmazhat, sem az ékezetes betűk, sem pedig az írásjelek nem megfelelőek.

A regisztráció után be tud lépni a kezelőfelületére, ahol megtalálja az ú.n. "partnerlinkeket", ezek olyan szöveges linkek vagy grafikus reklámcsíkok (bannerek), amelyek már tartalmazzák az Ön azonosítóját, amelyből a rendszerünk tudni fogja, hogy az adott látogató Öntől érkezett. Ha ez a látogató feliratkozik a Hírlevélre, Önnek a rendszer jóváírja a jutalékot.

Többféle módszerrel népszerűsítheti a partnerlinkjét, attól függően, hogy rendelkezik-e saját weblappal vagy sem.

Ha van saját weblapja, arra - akár több helyre is - érdemes kitenni (más és más szövegekkel) a partnerlinket. Sőt, a weblap feltűnő helyeire érdemes egy kis "cikket" írni (akár egy kis illusztráció-képecskével), amelyben bizalmat kelthet, megerősítheti a látogatót abban, hogy tényleg jó dologról van szó, és arra ösztönzi, hogy nézzen bele jobban, sőt, kérje az ingyenes hírlevelet is.

Ha nincs saját weblapja, de az IWIW-en és más közösségi portálokon (pl. NetLog, FaceBook, stb.) aktív, oda is felteheti a partnerlinkjét valami olyan körítéssel, amely bizalmat sugároz, figyelemfelkeltő, de nem túl "reklámízű", nem elriasztó.

Ezen kívül akár a Twitter-en is eljuttathatja másokhoz a partnerlinkjét, ha elég sokan követik Önt. Ha különféle fórumokban szokott aktívan írogatni, akkor használhatja a fórumbeli aláírásában a megfelelő, rövid reklámszövegét a partnerlinkjével. Egy kis leleményességgel a lehetőségek tárháza kifogyhatatlan. (Arra azért figyeljen, hogy kéretlen, tömeges leveleket ne küldjön ki, mert az ilyent törvény tiltja. Elvileg cégek emailcímeire lehetne küldeni reklámajánlatot, de a kérdés az, hogy mennyire biztos benne, hogy egy emailcím tényleg egy céghez tartozik... Szóval ezt a módszert nem javasoljuk!)

Reméljük, sikerült meghozni a kedvét ahhoz, hogy együttműködhessünk a RefillParadise Hírlevél Partnerprogramban. Ha amúgy is szívesen ajánlja másoknak a RefillParadise utántöltő kittjeit, miért ne tenné ezt jutalékért, pénzért? Kattintson (vagy másolja a böngészője címsorába a linket) és regisztráljon most, ingyenesen:

    www.refillparadise.euceg.hu/partnerprogram.htm

Egy ingyenes hírlevelet ajánlani, amely ráadásul annyira hasznos, hogy a segítségével ötödáron vagy még kedvezőbben tudnak nyomtatni az emberek, könnyű dolog. Semmi kockázat nincs benne, nem kell semmit eladnia, és a munka nagy része automatizálható, rábízható az Internetre. Mindössze azt kell elérni, hogy az emberek ne "reklámnak nézzék", hanem komolyan vegyék a partnerlinkje szövegét és kattintsanak.

Sok sikert és könnyen megkeresett jutalékokat kívánunk!


Az ink-mate tintapatron-utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni, és postai utánvéttel szállítjuk ki, azaz a postás viszi ki, és neki kell a vételárat készpénzben kifizetni az átvételkor.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulni, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, kevesebb mint ötödáron, így nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.

Ha Ön otthon már elégedetten használja az ink-mate utántöltő kitteket, mutassa meg
ezt az ismerőseinek, szomszédainak is, hálásak lesznek érte, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel komoly összegeket tudnak megtakarítani!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Eleinte csak kitettem a reklámszöveges linket a weblapunkra, de azt sem tudtam, milyen a jó reklámszöveg, fogalmam sem volt ilyesmikről, mint átkattintási arány meg célzott látogató, sőt, igazából a weblapom látogatottságával sem voltam tisztában. Ma már értem ezeket a fogalmakat, és pontosan tudom, hogy kezdetben miért nem jöttek az eredmények, és most pedig mitől működik minden a weblapommal kapcsolatban. A weblap fő bevételét természetesen az azon kínált szolgáltatásom adja, de egy kis mellékes bejön a Partnerprogramból is, anélkül, hogy külön foglalkoznom kellene vele."
                                                                                           Gajdos Mártonné


"Minden elismerésem a RefillParadise megalkotóinak! Az emberek tanítása arra, hogy hogyan nyomtathassanak radikálisan olcsóbban, ez egyszerűen zseniális! Már régóta olvasom a hírlevelet, és mindig kapok újabb és újabb jó ötleteket belőlük!"
                                                                                           Szatmáry Dezső

"Köszönöm, hogy ilyen gyorsan kézhez kaphattam az utántöltő kittet, már sikerült is a patron feltöltése és tökéletesen nyomtat! Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű lesz!"
                                                                                          Záhonyi József


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. március végéig - illetve az áprilisi első hírlevelünkig - érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-ScarlettJohansson-03

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.