Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 februári hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
Jó hír a LEXMARK nyomtatók tulajdonosainak!

Amint azt már sok LEXMARK-nyomtatótulajdonos megtapasztalhatta, a LEXMARK nyomtatók újabb típusaiban olyan patronok vannak, amelyek alapesetben nem tölthetők, de - legalábbis elvileg - létezik tölthető változatuk is.

A nem tölthető patronokról a weblapunkon részletes tájékoztatást talál a LEXMARK árlista alatt. A patronon a "Return Program" vagy "Prebate" felirat utal a patron egyszer használatos mivoltára. A tölthető verziók típusjelében viszont egy 'A'-betű utal a tölthetőségre.

A weblapunkon ezt a figyelmeztetést találja erről:

*: Fontos! Ha Önnek nem #14A, #15A, #23A, #24A, #28A, #29A, #41A, #42A, hanem a "Return Program" vagy "Prebate" jelzésű #14, #15, #23, #24, #28, #29, #41, #42 patronok egyike van a nyomtatójában, azok a patronok nem újratölthetők! Szerezze be helyettük a megfelelő "A" jelzésű patronokat, azokat könnyen újra tudja tölteni!

Az eddigi tapasztalataink viszont azt mutatták, hogy ilyen patronokat még soha senkinek nem sikerült vásárolnia, így gyanítható volt, hogy ezek 'csak papíron léteznek'. Most a Lexmark Hungary Kft-től (www.lexmark.hu) azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ezek a patronok rendelhetők, csak legfeljebb a viszonteladók nem tartanak belőle raktáron. (Feltehetően azért, mert ez közvetlenül nem érdekük.) Ha viszont jelentős számú érdeklődés futna be ilyen patronok vásárlására, valószínűleg rendelnének a nagykereskedőtől és raktáron tartanának belőle, vagy pedig a megrendeléseket kielégítenék a negfelelő mennyiségek nagykereskedőtől történő megrendelésével.

A Lexmark Hungary Kft-t az 1/288-0097 telefonszámon (munkanapokon 08:00 és 18:00 között) tudja elérni, a LEXMARK viszonteladókat pedig ezen a listán találja meg:

http://www.lexmark.co.hu/lexmark/sequentialem/home/0,6959,295831_653293742_0_hu,00.html

(Másolja be a linket a böngészője címsorába!)

Ha Önnek is olyan LEXMARK nyomtatója van, amelynek a patronját eddig nem tudta utántölteni, és ezzel Önnek többezer Ft-os plusz kiadása keletkezett, kérjük, hogy MOST keresse meg a listán szereplő viszonteladók közül azokat, akik területileg elérhetők Önnek. Ha elegendő megkeresés érkezik a viszonteladókhoz az 'A'-jelű - tölthető - patronokkal kapcsolatban, remélhetőleg megoldódik ez a - nagyon sok embernek bosszúságot és indokolatlan többletköltséget okozó - helyzet, és Magyarországon is kapható lesz a patronok tölthető változata.

Fogjunk össze, és érjük el a LEXMARK-forgalmazóknál,
hogy kaphatók legyenek az újratölthető patronok!
Ez minden LEXMARK-nyomtatótulajdonos érdeke!

Ha már sikerült beszereznie valahol ilyen patronokat, arra is megkérjük, hogy értesítsen bennünket, hogy másoknak is segíthessünk ezzel. Előre is köszönjük a segítségét!

A LEXMARK régebbi patronjaihoz, valamint a HP és CANON nyomtatókhoz továbbra is rendelkezésre állnak azok az utántöltő készletek, amelyekkel minőségi kompromisszumok nélkül tudja a nyomtatási költségeit kevesebb mint az ötödére csökkenteni. Keresse ki a www.refillparadise.hu oldalon a patronja típusát, és megtalálja a hozzá való utántöltő kittet. A Hírlevelünk alján található kedvezménykuponjáról se feledkezzen meg, hiszen annak a 'felmutatásával' (a rendelésébe történő bemásolással) Önnek kedvezmény jár az utántöltő készletek árából!

Az utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni, és postai utánvéttel szállítjuk ki, azaz a postás viszi ki, és neki kell a vételárat készpénzben kifizetni az átvételkor.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulni, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.

Ha Ön otthon már elégedetten használja az ink-mate utántöltő kitteket, mutassa meg
ezt az ismerőseinek, szomszédainak is, hálásak lesznek érte, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel komoly összegeket tudnak megtakarítani!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Továbbra is nagyon népszerű az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Részletesen megtanítjuk Olvasóinkat mindarra, ami a patronok egyszerű, megbízható feltöltéséhez kell, és mindeközben értékes és hasznos, izgalmas ajándékokkal lepjük meg a tanfolyam levelei során. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu

(A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra, de az 1001 Legjobb Vicc és a többi is nagyon kedvelt az olvasóink körében!)



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Köszönöm az utántöltő készletet! Először kicsit kétségbeestem, hogy a dobozban levő feltöltőkeret nem az én patronomhoz illeszkedő, de utána figyelmesebben elolvastam a leírást és rájöttem, hogy nekem a mellékelt univerzális légtelenítőt kell majd használnom. Azzal sem volt semmi gond, könnyen és gyorsan ment a fúvókalégtelenítés."
                                                                                           Versegi Károlyné

"Közel 1/2 éve halottam az Önök által forgalmazott utántöltő készletekről. Először kétkedve fogadtam ezt a lehetőséget de úgy voltam vele, ha már úgyis kidobásra kerülne a kiürült PG-40-es patron, mindenképp megér egy próbát az utántöltés, mert még postaköltséggel is olcsóbb mit ha újat vennék.
Az elküldött készlet alapján az útmutatót is átolvasva legalább olyan bonyolult, mint egy tűbe a cérnát befűzni. A nyomtatás minőségén semmilyen romlás nem tapasztalható, és azóta már 12-szer töltöttem fel ugyanazt a patront és még mindig hibátlanul nyomtat. A védőkesztyű ha elhasználódik, a benzinkúton zsebre teszek néhányat és nem kell attól tartanom hogy akár este történő nyomtatáskor abba kell hagynom a munkát mert elfogyott a tinta. Pár perc alatt feltöltöm és folytatom a munkámat tovább. Ez a lehetőség egy adomány, amiért sok köszönet Önöknek."

                                                                                    Nagy István, vállalkozó

"Ezúton is köszönöm a gyors és pontos szállítást, valamint a megrendelésemhez a telefonos segítséget. Sikerült a feltöltés, a képek alapján tényleg egyszerű volt!"
                                                                                    Károlyi Zoltán, nyugdíjas


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. február végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-NataliePortman-02

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.