Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 februári hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
Új típusú patronok utántöltése + Kedvezménykuponok

Az utóbbi időszakban több új HP patrontípus is megjelent a legújabb HP nyomtatókhoz, és igen sok kérdés érkezett hozzánk ezeknek az utántöltésével kapcsolatban. Az egyik ilyen patron-páros a HP 300 fekete és HP 300 színes, a másik pedig a még újabb HP 60 fekete és HP 60 színes patron. Ezekhez a termékskálánkból a HIM-767A fekete és a HIM-766C színes utántöltők valók. Mindkét esetben a patron gyári töltete mindössze 4 ml, de belefér a patronokba 2.5-ször annyi is, 10 ml is, így ritkábban fogy ki, ezzel jobban kímélhetjük a fúvókákat. A fúvókáknak mindig a kifogyások, az "üresen nyomtatás" árt a legtöbbet, valamint az ilyenkor elkezdődő beszáradás.

HIM-767A: 40 ml fekete tinta, 4-szeri (10 ml-es) feltöltésre elég, 2380.- Ft
HIM-766C: 3 x 20 ml = 60 ml színes tinta, 3 szín, kb. 5 feltöltésre elég
                                                             (színenként 3-4 ml = 9-12 ml-es feltöltés esetén), 3050.- Ft

A postaköltség most még változatlanul 1000 - 1200.- Ft, a weblapunkon leírtak szerint, de márciusban várhatóan kismértékben emelkedni fognak. (Évek óta nem változott a csomagolási és postázási díjunk, miközben a Magyar Posta minden évben emelte az árait...)

Ha kiszámítja, hogy mennyivel gazdaságosabban jön ki a nyomtatása a patronok feltöltésével, azt az eredményt kapja, hogy még a postaköltséggel együtt is kevesebb mint tizedáron jön ki a nyomtatási költsége!

A weblapunkon a Gyakran Ismétlődő Kérdések oldalra felkerült - többek kérésére - egy olyan videó, amely bemutatja a patrontöltés lépéseit. Bár az utántöltő kittek dobozaiban részletes, képekkel illusztrált, magyarra fordított feltöltési útmutató található, mégis érdemes megnéznie ezt a rövid videót is az oldal alján:

        www.refillparadise.hu/gyik.htm

Az utántöltő készleteket a weblapunkon (www.RefillParadise.hu) tudja megrendelni, és postai utánvéttel szállítjuk ki, azaz a postás viszi ki, és neki kell a vételárat készpénzben kifizetni az átvételkor.

A patronok töltését csak egyszer kell megtanulni, onnan kezdve gyakorlatilag egy életen át gazdaságosabban tud nyomtatni, nem fogják nyomasztani az egyre emelkedő patronárak.

Ha Ön otthon már elégedetten használja az ink-mate utántöltő kitteket, mutassa meg
ezt az ismerőseinek, szomszédainak is, hálásak lesznek érte, hogy egy ilyen egyszerű módszerrel komoly összegeket tudnak megtakarítani!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Továbbra is nagyon népszerű az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Részletesen megtanítjuk Olvasóinkat mindarra, ami a patronok egyszerű, megbízható feltöltéséhez kell, és mindeközben értékes és hasznos, izgalmas ajándékokkal lepjük meg a tanfolyam levelei során. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu

(A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra, de az 1001 Legjobb Vicc és a többi is nagyon kedvelt az olvasóink körében!)



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Sajnos későn szereztem tudomást a weblapjukról, már 3 garnitúra patront kidobtam a szemétbe, mielőtt megtudtam, hogy újra fel is tölthettem volna azokat. Kb. 30 000 Ft-ot dobtam ki feleslegesen..."
                                                                                           Semlyén Györgyné

"Régóta elégedett használója vagyok az utántöltőiknek. Most szétküldtem Twitter-en a weblapjukat, és több pozitív visszajelzést is kaptam. Úgy látszik, az embereknek tetszik az, hogy ennyivel olcsóbban nyomtathatnak, ugyanolyan jó minőségben."
                                                                                           Krausz Márton

"... Részt veszek a Hírlevél-partnerprogramban is, kitettem a weblapunk több helyére a partner-linket, úgy, ahogy az ajándékként küldött WebMarketing Villámkurzusban is írták. Köszönöm a lehetőséget, hogy még pénzt is kereshetek ezzel. Mellesleg a WebMarketing Villámkurzus is nagyon hasznos volt!"
                                                                                             Sajdik Judit


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. február végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-NataliePortman-02

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.