Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 januári hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek.
Ha a levélben levő linkekre nem tud kattintani, másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:

Januárban tovább emelkedtek a boltokban a patronárak - Meddig emelik még?

A szokásos januári áremelések a tintapatronokat sem kímélték. Már eddig is arra panaszkodtak az ügyfeleink, hogy mennyire drágák a boltokban az új patronok, de úgy látszik, az árak emelkedése még egy jó ideig nem fog megállni. Legalábbis amíg az emberek egyre több nyomtatót vesznek, egyre többet - és egyre többen - nyomtatnak, amíg a kereslet a tintapatronokra ennyire nagy, addig az árak biztosan nőni fognak.

Fontos feladatunknak érezzük, hogy minél több emberrel megismertessük azt a módszert, amellyel elejét veheti a nyomtatási költségei szakadatlan növekedésének, azaz egyre gazdaságosabban tudjon nyomtatni. Ehhez elsősorban az kell, hogy olyan nyomtatót vásároljanak, amelynek a patronját sajátkezűleg fel tudják tölteni. (Egyre több olyan nyomtató jelenik meg manapság, amelynek a patronjait - különféle védelmi mechanizmusok beépítése miatt - nem lehet utántölteni. Ezek a patronok a kiürülésükkel gyakorlatilag tönkre is mennek, használhatatlanná válnak. Az üzletekben természetesen általában nincs lehetőség arra, hogy erről korrekt tájékoztatást kapjanak a vásárlók még a nyomtató megvásárlása előtt.)

A következő lépés, hogy el tudjuk őket látni mindazokkal az információkkal, amelyek a patronok sajátkezű töltéséhez szükségesek. Azaz hogy milyen utántöltő készletre van szükségük, hogyan történik a patronok töltése, mi a teendő, ha elkezdett beszáradni a patron fúvókája, hogyan lehet megelőzni, hogy légzárvány kerüljön a patronba, illetve ha már belekerült, hogyan lehet azt onnan eltávolítani. Mindezekről a korábbi hírleveleinkben már Ön is olvashatott, illetve a www.refillparadise.hu/hirlevel-belepes.htm oldalon az "egyrejobban" jelszóval belépve mindezeket elolvashatja.

Segítenünk kell az embereknek abban, hogy minél könnyebben, minél egyszerűbben megrendelhessék a nyomtatójukhoz szükséges utántöltő készleteket. A www.RefillParadise.hu oldalon erre egyértelmű, könnyen követhető instrukciók találhatók, de ha valami nem egyértelmű, készséggel állunk az Ügyfeleink rendelkezésére.

Ha megtehetnénk azt, hogy mindenkihez, aki nyomtatót vásárol, eljuttathatnánk a számára szükséges információkat, azzal elképesztő mennyiségű felesleges költségtől tudnánk megkímélni az embereket. Sajnos a mai információ-áradatban akárhogyan is próbáljuk meg elérni a nyomtatótulajdonosokat, a hatalmas "reklámzaj", a "vásári ricsaj" (ahogy egy általam nagyra értékelt marketinges ismerősöm nevezte) elnyomja az információátadási próbálkozásainkat.

Ha Ön is egyetért a céljainkkal, és tud nekünk segíteni abban, hogy egy élhetőbb világot alakítsunk ki (legalább az egetverő nyomtatási költségek szempontjából), akkor ebben partnerek tudunk lenni. Ha Önnek vagy valamelyik ismerősének van olyan weblapja, amelyre ki tudnak tenni egy linket, egy hirdetést, egy figyelemfelhívást, akkor az onnan érkező és a Hírlevelünkre feliratkozó látogatók után jutalékot fizetünk.

Arra kérjük, gondolja át, kik lehetnek az Ön ismeretségi körében azok, akik weblappal rendelkeznek, és juttassa el hozzájuk a felhívásunkat!

A RefillParadise Hírlevél Partnerprogramról ezen a weblapon tájékozódhat:

            www.refillparadise.euceg.hu/partnerprogram.htm

(Ha a kattintás nem működik, másolja be a böngészője címsorába!)

Az együttműködését előre is köszönjük, mindazok nevében, akik élvezni fogják a jövőben az egyre gazdaságosabbá váló nyomtatási módszereket!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Továbbra is nagyon népszerű az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Részletesen megtanítjuk Olvasóinkat mindarra, ami a patronok egyszerű, megbízható feltöltéséhez kell, és mindeközben értékes és hasznos, izgalmas ajándékokkal lepjük meg a tanfolyam levelei során. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu

(A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra, de az 1001 Legjobb Vicc és a többi is nagyon kedvelt az olvasóink körében!)



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Először én is gyanakodtam, hogy mitől olyan olcsók az ink-mate utántöltő kittek, nem adnak semmit ennyivel olcsóbban, ha azt el lehetne adni drágábban is... Ma már örülök, hogy kipróbáltam, és tényleg nagyon jól beváltak! A fekete kitt pontosan négyszeri feltöltésre volt elég, a színessel azt írták ugyan, hogy kb. ötszöri töltésre lesz elég, de nekem hatszor sikerült feltöltenem a patronomat úgy, hogy a pirosból még maradt is egy kevés későbbre."
                                                                                      Scherer Adrienn

"Köszönöm a kérdésemre adott gyors választ, nagyon megijedtem, amikor a feltöltés után sem akart elindulni a nyomtatás. Valahogy a nyomtatóm megjegyezte, hogy ez a patron kifogyott, és addig nem akart újra nyomtatni, amíg egyszer ki nem kapcsoltam és újra nem indítottam. Utána gond nélkül nyomtatott és a színek is nagyon szépek, teljesen olyanok, mint az eredetiek voltak."
                                                                                           Kovács Nóra

"Műszaki emberként az elismerésemet szeretném kifejezni azzal kapcsolatban, hogy mennyire ötletes és hatékony eszközt biztosítanak a fúvókalégtelenítésre. Egy csapásra megoldja a kisebb légzárványok eltávolítását, a fúvókák feltöltés utáni elindítását, és még tisztítja is a fúvókasort! Brilliáns megoldás!"
                                                                                           Albert József


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. január végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-KristaAllen-01

A 3 darabos kedvezményünket ebben a hónapban is folytatjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2010. január végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-PenelopeCruz-01

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.