Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház
2010 januári hírlevelének olvasóját!*

* Ezt az email-t azért kapja, mert feliratkozott a www.RefillParadise.hu hírlevelére. Kéretlenül nem küldünk levelet, a címét nem adjuk ki senkinek. A levélben levő linkekre nem tud kattintani, ezért másolja át azokat a webböngészője címsorába, ha meg akarja nyitni.


Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A www.RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a www.RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk Önnek és Családjának!

Aktuális témánk:


Sok olvasónk azért nem kapja meg a hírlevelünket, mert rosszul van beállítva a levelezőrendszere!

A karácsonyi üdvözletünkre nagyon sok visszajelzés érkezett, köszönjük a rengeteg jókívánságot! Viszont egy óriási tanulsággal szolgált számunkra az üdvözlet kiküldése: kiderült, hogy NAGYON SOKAN NEM KAPJÁK MEG A HÍRLEVELÜNKET, méghozzá azért nem, mert FreeMail, CitroMail, VIPmail, UPCmail vagy egyéb olyan levelezőrendszert használnak, amelybe levélszemét-szűrőt (s p a m szűrőt) építettek be. A mai világban valóban sok kéretlen levél érkezik a postaládánkba, viszont ezek a szűrők - az alapértelmezett közepesen erős beállításon - sajnos nem csak a kéretlen leveleket blokkolják, hanem pl. a mi hírleveleinket is, és más nagyon fontos, várva várt levelet is.

Fontos, hogy ha Ön webes kezelőfelületen keresztül olvassa a leveleit, állítsa át a   s p a m -szűrőjét a leggyengébb fokozatra, hogy elkerülhesse az értékes leveleinek a blokkolását. Ezt a Freemail esetében például a jobb felső sarokban levő   B e á l l í t á s a i m   linkre, majd a megjelenő oldalon a    S p a m s z ű r é s   menüpontra kattintással teheti meg. Válassza ki a 'Gyenge' opciót, majd kattintson a 'Mentés' gombra.

Szerencsére az Outlook Express-t használókat nem fenyegeti
ez a veszély, hacsak ők is be nem állítottak valami olyan szűrést, amely indokolatlanul blokkolhat valamilyen fontos levelet. A ThunderBird-et és más POP3-levelezőprogramot használóknak viszont szintén érdemes leellenőrizniük a beállításokat, mert lehet, hogy az eddigi hírleveleinket is a kéretlen levelek mappájában találják meg.

Ezt a hírlevelünket igyekeztünk úgy kiküldeni, hogy azok is megkapják, akiknek nem megfelelő módon van beállítva a levelezőrendszerük. Sajnos ennek a következménye az, hogy a levélben szereplő linkekre nem tud közvetlenül kattintani, ehelyett kissé kényelmetlen módon, a levélből kimásolva és a webböngészője címsorába bemásolva tudja megnyitni a hivatkozásokat. Ezért a kényelmetlenségért elnézését kérjük. Szeretnénk minél több embernek segíteni, hogy sokkal gazdaságosabban tudjon nyomtatni, de ha a 'technika ördöge' ilyen akadályokat gördít elénk, akkor valamit tennünk kell ennek elhárítására...



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    www.RefillParadise.hu
Másolja be a webböngészője címsorába, tegye be a böngészőjében a Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Továbbra is nagyon népszerű az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Részletesen megtanítjuk Olvasóinkat mindarra, ami a patronok egyszerű, megbízható feltöltéséhez kell, és mindeközben értékes és hasznos, izgalmas ajándékokkal lepjük meg a tanfolyam levelei során. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu

(A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra, de az 1001 Legjobb Vicc és a többi is nagyon kedvelt az olvasóink körében!)



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Nagyon nagy segítség és remek ötlet volt Önöktől a kinyomtatható csomagolópapírok weblapja. A kedvesemnek az egyik ajándékot a 'pikáns' papírba tudtam csomagolni, ezzel is utalva a tartalmára... Osztatlan sikert aratott!"
                                                                                     Premart Zoltán

"Nagyon meglepődtem a karácsonyi üdvözletükön, de nagyon jól esett újra hallani Önökről. Már kb. egy éve nem kaptam hírlevelet, így azt hittem, meg is szűnt, pedig annyi jó tippet, ötletet kaptunk belőle. Köszönöm a telefonos segítséget a rendelésem feladásához és a FreeMail-em beállításához!"
                                                                                       Kóródi Annamária

"Minden elismerésem az Önöké! Karácsony másnapján is a rendelkezésemre álltak, segítettek megoldanom a patrontöltési gondomat! Ha mindenki így állna hozzá az ügyfeleihez, már messze nem itt tartanánk! Köszönöm és Kellemes Karácsonyt kívánok Önöknek is!"
                                                                                           Schiller Pál


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2010. január végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-KristaAllen-01

A 3 darabos kedvezményünket ebben a hónapban is folytatjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2010. január végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-PenelopeCruz-01

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A www.RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.