Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 decemberi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Aktuális témánk:
Ajándékcsomagoló papírok Karácsonyra

Ismét egy meglepetéssel szeretnénk örömet szerezni Önnek. Közeledik a Karácsony, mindannyian beszerezzük és gondosan becsomagoljuk a szeretteink számára az ajándékainkat. Ebben szeretnénk Önnek segíteni azzal, hogy letölthető és kinyomtatható ajándékcsomagolópapírokat adunk Önnek!

Gyűjteményükben több karácsonyi ajándékcsomagolót talál, de van közöttük születésnapra, Hanukkára és egyéb alkalmakra használható, illetve olyan, amely az alkalomtól függetlenül bármikor jó lehet. Igyekeztünk különleges, szép mintázatúakat is beválogatni a gyűjteménybe, reméljük, tetszeni fog Önnek is.

A válogatásunkban szerepel egy néhány 'pikánsabb', humorosan erotikus ajándékcsomagoló is, reméljük, ezekkel is kellemes pillanatokat szerezhetünk.

Az ajándékcsomagolókat ezen a weblapon találja: www.refillparadise.hu/giftwrap

Kattintson a fenti linkre, majd a weboldalon levő utasítások szerint nyomtassa ki a kiválasztott ajándékcsomagolót. Körbevágva, levágva róla a nyomtató által nem színezett részt, kisebb ajándékok csomagolására azonnal használhatjuk. Közepes méretű ajándékokhoz több darabot ragasszunk össze.

Kellemes Karácsonyt Kívánunk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Kattintson, tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Továbbra is nagyon népszerű az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Részletesen megtanítjuk Olvasóinkat mindarra, ami a patronok egyszerű, megbízható feltöltéséhez kell, és mindeközben értékes és hasznos, izgalmas ajándékokkal lepjük meg a tanfolyam levelei során. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu

(A legnépszerűbb ajándék továbbra is az Illustrated Kama Sutra, de a többit is nagyon kedvelik az olvasóink.)



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Köszönöm a segítséget a nyomtatóválasztásban! Önök nélkül biztosan beleszaladtam volna valami olyan nyomtató megvásárlásába, amit sokszor megbánhattam volna."
                                                                                     Tamási Szabolcs

"Az első patrontöltésem hatalmas kudarccal végződött, mert ahogy nyomtam a fecskendő szárát, 'lelőtte' a nyomás a tűt és minden csupa tinta lett körülöttem. Utána rájöttünk, hogy a tűt nem csak rányomni kell a fecskendőre, hanem a kis menetét rá is kell csavarni, és csak azután kell levenni róla a védősapkát. A következő próbálkozásnál már minden rendben ment."
                                                                                       Papdi Zoltánné

"A Mikulás-kifestőkkel, amit a hírlevelükben küldtek, nagy sikerem volt a lányom óvodájában. Remélem, más alkalmakra is kaphatunk majd ilyen nagyszerű kifestőket! Több anyukának is ajánlottam a hírlevelüket és a weblapjukat, remélem, másnak is örömet tudunk vele szerezni!"
                                                                                       Kalapos Eszter


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2009. december végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-MegRyan-12

A 3 darabos kedvezményünket - közkívánatra - újra elindítjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. december végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-NaomiWatts-12

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.