Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 novemberi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:
Ami a reklámújságokból kimaradt... + Vicces Videók

Átlapoztunk néhány - a postaládánkban kéretlenül landolt - reklámújságot, és megnéztük, mit is kínálnak nekünk így Karácsony előtt egy hónappal a különféle áruházak, és milyen érvekkel buzdítanak bennünket vásárlásra. Voltak közöttük egészen viccesek is...

HP Deskjet D1660: 9.000.- - 9600.- Ft közötti árakon
- Megbízható, otthoni vagy kisebb irodai használatra ideális. A patronjai újratölthetők, így rendkívül gazdaságos vele a nyomtatás. Jár hozzá egy-egy - igaz, hogy nem teljesen feltöltött - fekete és színes patron (HP 21, HP 22), amelyeknek az új ára együttesen kb. 8.500.- Ft lenne ugyanabban az akciós újságban... A fennmaradó 500.- - 1.100.- Ft-ból viszont egy meglepően jó kis nyomtatót sikerült kihozniuk! :-)

LEXMARK S405 multifunkciós készülék: 31.000.- Ft
LEXMARK S605 multifunkciós készülék: 46.000.- Ft
LEXMARK PRO205 multifunkciós készülék: 40.000.- Ft
LEXMARK PRO905 multifunkciós készülék: 92.500.- Ft
Ezek a modellek a Lexmark új patronsorozatával, a színenként cserélhető 100XL patronokkal üzemelnek, de a patronok nem tölthetőek, darabjuk 3000.- Ft felett kapható, így csak a négy különböző színű patron 12.000.- Ft-ba kerül. Azt is írják róla, hogy "alacsony nyomtatási költség", de ez lefeljebb a korábbi LEXMARK nyomtatókhoz képest igaz.
A 92.500.- Ft-os nyomtató már vezetéknélküli internettel is el van látva, valóban nagyon profi, bár a mi véleményünk szerint ugyanúgy pár év alatt túlhaladja ezt is a technika fejlődése... Ráadásul ennyiért már színes lézernyomtatót is lehetne kapni, amivel szintén nem olcsó dolog a nyomtatás, de aki százezerért vesz nyomtatót, annak feltehetően nem is ez a legfontosabb...

EPSON STYLUS SX110 multifunkciós készülék: 16.000.- Ft
EPSON STYLUS SX210 multifunkciós készülék: 21.000.- Ft
EPSON STYLUS SX410: 25.000.- Ft
EPSON STYLUS OFFICE BX300F: 25.000.- Ft
Az EPSON már régóta azt az irányvonalat követi, hogy egy - a patronba épített - chip-es technológiával megakadályozza mind a patronok feltöltését, mind pedig a kompatibilis patronok - más gyártók által történő - gyártását. Így az eredeti patronok árai - a monopolhelyzet miatt - a csillagokban járnak. A nyomtatási minősége kétségkívül kiváló, de a fenntartási, üzemeltetési költségek horribilis összegekre rúgnak. Az itt szereplő multifunkciós készülékek árai nagyon csábítóak, viszont a különbözetet az első patroncsere alkalmával már meg is fizeti a gyanútlan vásárló, és innen kezdve minden patroncserénél... kamatostól...

HP PHOTOSMART C4480 multifunkciós készülék, fotónyomtató: 18.000.- Ft
Árban, minőségben, teljesítményben és gazdaságosságban is nagyon kedvező nyomtató. A HP 350 és HP 351 patronok utántölthetők. Azok számára, akik nagyobb volumenben kívánják használni a nyomtatójukat, ideális választás lehet.

HP DESKJET F2480: 15.000.- Ft
Egy kellően nagy teljesítményű nyomtató, viszont a patronjai nem utántölthetők. Hosszabb távon emiatt nem praktikus a használata, a patronárak ennél a nyomtatónál is elég magasak, még ha nem is annyira drasztikusan, mint a LEXMARK nyomtatók esetében.

Ha a karácsonyi ajándékötletek között a nyomtatóvásárlás is szerepel, keressen meg bennünket bátran, hogy segíthessünk kiválasztani a legmegfelelőbb típust.


Most pedig következzen pár perc kacagás: Néhány vicces videó a nyomtatás témaköréből!

Kattintson ide: www.refillparadise.hu/viccesvideok.htm

Ha tetszett, küldje el az ismerőseinek is!

Próbálja ki Ön is a RefillParadise ink-mate utántöltőit és élvezze azt a kényelmet és gazdaságos nyomtatást, amelyet már sok-sokezer nyomtatótulajdonos megtapasztalt!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Kattintson, tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"A tapasztalatom az utántöltőkkel nagyon pozitív, annyira részletes útmutatót adtak hozzá, hogy azzal valóban bárki fel tudja tölteni a patronjait. Én egy régebbi HP nyomtatót használok, és bár azt írták, hogy 8-15 feltöltésnél többet annak a patronja se nagyon bír ki, én már a 22. feltöltésnél tartok! De ha csak 8 feltöltést bírt volna ki, már akkor is szinte majdnem ingyen lenne a nyomtatásom!"
                                                                                     Sarkadi Attila

"Köszönöm a lehetőséget, hogy megtanulhattam a patrontöltést az online Minitanfolyamukból, most igazán nagy hasznát veszem! A nyugdíjamból nem telne mindig új patronokra, de így tényleg nagyon olcsó, és a nyomtatás minősége is kifogástalan!"
                                                                                       Tímár György

"A múltkori hírlevelüket el is küldtem jónéhány ismerősömnek, és többen meg is köszönték a hasznos információkat. Örülök, hogy ezzel is segíthetek az embereknek pénzt megtakarítani. (...) Nálunk azelőtt csak a férjem foglalkozott a patronok feltöltésével, de ma már nekem is könnyedén megy, a leírás alapján tényleg nem volt bonyolult!"
                                                                                              T. Zsófia


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2009. november végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-KatieHudson-11

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.