Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 novemberi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:
Október 30., A Takarékosság Világnapja - Ön hogyan csökkenti a költségeit?

Ma már a családok többségében és a kisebb-nagyobb vállalkozások, cégek gyakorlatilag 100%-ában használnak tintasugaras nyomtatókat. Ezeknek a patron-árai viszont az utóbbi időben igencsak magasakká váltak, és ezt a drágulást nem mindig lehet behozni azzal, hogy "akkor majd kevesebbet nyomtatunk". Akkor hát mi a megoldás?

Hírlevelünk régebbi olvasói már tudják, hogy elszánt követei vagyunk a nyomtatási költségek radikális csökkentésének, minél több embert szeretnénk megtanítani arra, hogy a korábbi költségeinek kevesebb mint az ötödéért tudjon nyomtatni. Egy ilyen arányú költségcsökkentés már érezhető hatással lehet sok család költségvetésére, ha csak havonta egy patronnal - vagy kéthavonta egy fekete és egy színes patronnal - számolnánk is. Nyilván mindenki szeretne megtakarítani a patroncseréken többezer Ft-ot, de még lehet, hogy nem mindenkihez jutott el ennek a lehetősége és módszere.

Több olyan visszajelzést kaptunk a www.RefillParadise.hu weblapunkkal kapcsolatban, hogy voltak olyan olvasóink, akik nem igazodtak el az árlistánkban, nem találták meg a nyomtatójukhoz - illetve a patronjaikhoz - való utántöltő készletet.

Az lenne a kérdésünk, hogy Ön szerint hogyan kellene átalakítani az árlista megjelenését, hogy könnyebben áttekinthető legyen, jobban eligazodjanak benne az emberek? Mivel lehetne a legjobban segíteni a tájékozódásukat?

Vessen egy pillantást a RefillParadise weblapjára, és írja meg nekünk az észrevételét, ötletét! Kérjük, hogy segítsen nekünk, hogy minél több embernek tudjunk segíteni olcsóbban, gazdaságosabban nyomtatni, minőségi kompromisszumok nélkül!

Ha elküldi nekünk az ötletét, javaslatát, mi egy - mennyiségtől független - 10%-os kedvezménykuponnal ajándékozzuk meg, amelyet egészen 2009 december végéig felhasználhat, akár többször is. Várjuk a véleményét!

Próbálja ki Ön is a RefillParadise ink-mate utántöltőit és élvezze azt a kényelmet és gazdaságos nyomtatást, amelyet már sok-sokezer nyomtatótulajdonos megtapasztalt!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Kattintson, tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Köszönöm a telefonos segítséget! Egy kicsit kétségbe voltam esve, mert első olvasásra félreértettem az útmutatót és majdnem elrontottam a dolgot. Szerencsére még időben úgy döntöttem, hogy felhívom Önöket. Azóta remekül működik a feltöltött patronom, tényleg úgy nyomtat, mint az új, semmi különbséget nem lehet észrevenni. Kíváncsi leszek, hányszor lehet újratölteni, mert abból tudom kiszámolni, hogy mennyit is takarítok meg vele összességében."
                                                                                               Dávid Mihály

"Tisztelt Solti Csaba Úr!
Az Önök cége sorozatban ejt bámulatba, leveszem a kalapomat Önök előtt!
1. A netes megrendelésemre nem telt el 48 óra, és az áru a kezemben volt. A Posta is most villámgyors volt.
2. Önök fenntartanak egy Hírlevelet, amely nagy segítség a vásárlóiknak. Emellett reklámnak is jól működhet. Ha még nem hozta be a költségeit, biztos rentábilis lesz!
3. Állami ünnep napján, este 20 órakor volt aki elolvasta egy speciális rész-problémámat, sőt 50 percen belül megjött a válasz is, méghozzá reményt keltő, teljes útmutatással. Ezt külön megköszönöm, személy szerint Önnek!
Van-e Magyarországon még egy ilyen cég, amelyik ilyen flottul működik, amelyiknél a vevő az első rendű szempont, az árbevétel után?
Gratulálok a cégük irányítóinak az üzletpolitikájához, és a kollektívának, amelyik megvalósítja azt. Soha ne feledjék a világon a legnehezebb dolog, eladni bármit. Sok sikert!"

                                                                                          Graf György, Bábolna

"Tisztelt Refill Paradise! A reklámszöveg-pályázatukra reagálnék, még ha kicsit megkésve is. Szerintem nem kell semmi 'fúrmányos' szöveg meg reklámvers, mert az úgyis csak reklámízű lenne. Elég, ha leírják, hogy az utántöltőkkel mennyivel olcsóbb a nyomtatás, és hogy ha eddig havonta vagy évente ennyi patront használt el, akkor ezután kb. ennyi ezer vagy annyi tízezer Ft lesz a megtakarított költsége. Lehet, hogy csak én látom ennyire egyszerűen a dolgot?"
                                                                                                Bodroginé Márta


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2009. november végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-KatieHudson-11

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így az egy főre eső postaköltséget is csökkenteni tudják!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.