Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 októberi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:
További vélemények az utántöltésről, az utántöltő kittekről - Ön is megírta nekünk a sajátját?

Sok ügyfelünktől kapunk visszajelzéseket, véleményeket, élményeket az ink-mate utántöltő kittekkel kapcsolatban, most ezekből szeretnénk megosztani Önökkel a legérdekesebbeket, a leghasznosabbakat:

"Egy könyvelőiroda tulajdonosa vagyok, így a vállalkozásunk természetéből kifolyólag sok a nyomtatnivalónk, egész 'papír-hegyeket' gyártunk egy-egy hónap során. Ezek javarésze fekete-fehér nyomtatás, olyannyira, hogy a nyomtatónkban a színes patron gyakran a ritka használat miatt szárad be.

Önöktől tanultam el azt a trükköt is, hogy hogyan lehet megmenteni ezeket a színes patronokat, mert eddig mindig kidobtuk őket, pedig még ki sem ürültek, egyszerűen csak az 1-2 hónapos 'nem-használás' miatt beszáradtak. Ma már tudom, hogy egy kis forró gőzzel hogyan lehet megtisztítani a patron fejét, hogyan lehet újra üzemképessé tenni. Már ezért megérte jelentkezni a patrontöltési Minitanfolyamra.

Viszont fekete patronból azelőtt rengeteget elhasználtunk. A mai patronokkal alig lehet 150-200 oldalt kinyomtatni, annyira kevés bennük a tinta, árban pedig szinte ugyanannyiba kerülnek, mint a régebbi nyomtatók nagy patronjai, amiben kb. négyszer-ötször ennyi tinta volt. Azelőtt évente egy-két patronnál több nem kellett, manapság meg már havonta két patront vettünk, igaz, a nyomtatnivalóink is megszaporodtak, de a patronok kapacitása is érezhetően kisebb lett.

Amióta áttértünk arra, hogy nem kidobjuk, hanem újratöltjük a patronjainkat, minden sokkal egyszerűbb és olcsóbb lett. Természetesen most is tartunk a fiókban tartalék patront, arra az esetre, ha épp most érné el a patronunkat a vég, de így egy-egy feltöltés kb. 600.- Ft-ból megvan, és pár perc alatt kész. (Még időben is kevesebb, mint elmenni patront venni.)

Az első feltöltésekkor még gondosan lepapíroztam egy asztalt, felvettem a dobozban levő fóliakesztyűt és nagyon féltem, hogy esetleg kifröccsen a tinta, de gyorsan kitapasztaltam, hogy ennek nincs valódi kockázata, sokkal egyszerűbb és biztonságosabb ez annál, mint amire számítottam. Ma már akár a kesztyű nélkül is nekilátok a töltésnek, és legfeljebb a patronon levő tinta-szennyeződéstől lesz egy kicsit maszatos az ujjam. Persze újságpapírt most is teszek az asztalra, de nem 'tapétázom be' vele az egészet, mint korábban tettem.

Az ügyfeleimnek is szívesen ajánlom, többször előfordult már, hogy megkértek, hogy az én rendelésemmel együtt kérjek már nekik is a nyomtatójukhoz valót. Mindent összevetve, nekünk nagyon sokat segített a Refill Paradise, és nagyon sok pénzt, sok-sok patron árát megtakarítottuk már a segítségükkel."

(Barna Kornélia, könyvelő vállalkozó)


"Nem vagyok már fiatal, sok mindent láttam és megéltem, de azt nem gondoltam volna, hogy nyugdíjaskoromra ennyire belefolyik az életembe a számítógép, az Internet, és egy csomó olyan dolog, amelyek nélkül több mint fél évszázadig jól megvoltam. Nyugdíjasként ma az Internet hozta az életembe a társaságot, a kapcsolattartást másokkal, a szórakozást, sőt, vén fejjel még a tanulást is, ráadásul még a nyugdíjkiegészítésemet, egy kevéske pénzt is az Interneten keresem meg.

Ma már egy nyomtató nem luxus, vagy legalábbis nem kéne, hogy az legyen. Mégis amikor egy fekete és egy színes patron ára felér a nyugdíjam 10%-ával, az azért elég fura helyzet! Ezért is döntöttem úgy, hogy az Interneten keresek valami patron-töltőhelyet, de ennél sokkal jobbat találtam. Ki se kell mozdulnom itthonról, a postás hozza az utántöltőkészletemet, én saját magam sokkal kevesebb pénzből fel is töltöm a patronomat, és ha az éjszaka közepén fogy ki, akkor sincs gondom azzal, hogy minden üzlet és patrontöltő zárva van.

Az unokáim patronjait is én töltöm, mindig hozzám hozzák, ha kifogy. Biztosan meg tudnák csinálni saját maguk is, ügyes fiúk, de úgy látszik, nekik így kényelmesebb. Lehet, hogy patrontöltő vállalkozást kellene nyitnom?"

(Rakonczay Sándor, nyugdíjas mérnök)


Köszönjük az értékes gondolatokat, a mai hírlevelünkbe ennyi fért, bár lett volna még miből csemegézni.



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Kattintson, tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy segíthessünk, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Jelentkezzen most!

Értékes, izgalmas letölthető ajándékokkal várjuk ezen a weblapon: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!



"Eddig a lézernyomtatókat tartottam a leggazdaságosabb nyomtatási lehetőségnek, de kiszámoltam, hogy az ink-mate készletekkel történő utántöltéssel gyakorlatilag a fekete-fehér lézernyomtatók oldalankénti árában tudok színesen nyomtatni! Ráadásul nem kell pár évente megvennem egy igencsak húzós árú színes lézernyomtatót, mert ugye azok is pár év alatt ugyanúgy elavulnak. Az olcsó tintasugaras HP nyomtatómmal sokkal jobban jövök ki! "
                                                                                           Soós Károly

"Főállásban cégeknek, vállalkozóknak adok tanácsokat arra, hogyan tudnak költséget megtakarítani. Annak ellenére, hogy havonta olvastam a hírlevelüket, valahogy sohasem jutott az eszembe, hogy a patron-utántöltést is javasoljam, mint költségmegtakarító tényezőt. Amikor legutóbb az egyik ügyfelemnél kiderült, hogy mennyit költenek nyomtatásra, rögtön beugrott, hogy felvessem ezt a megoldást is, és nagyon megtetszett a tulajdonosnak, azonnal be is szerezte a megfelelő készleteket és ezentúl így nyomtatnak. Köszönöm a RefillParadise munkatársainak, hogy ennyi embernek segíthetek vele!"
                                                                                          Tokodi László

"Ha csak lehetett, eddig elkerültem az internetes vásárlást, valahogy az tűnt természetesebbnek és olcsóbbnak, ha boltban veszem meg a dolgaimat, mert ott nem kell postaköltséget is fizetni. Nemrég a kollégámtól hallottam az ink-mate utántöltőkről, és arról, hogy ő az Interneten rendeli meg, és hogy még a postaköltséggel együtt is sokkal jobban jön ki, mintha mindig patronokat venne, meg hogy nem kell a bankkártyaszámát se megadnia, és rájöttem, hogy csak a megszokások tartottak vissza attól, hogy én is ennyivel olcsóbban tudjak nyomtatni, változatlanul jó minőségben. Kipróbáltam, maximálisan elégedett vagyok és visszatérő vásárlójuk leszek!"
                                                                                           Horváth Róbertné


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény-kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok, amelyeket a rendelésébe be tud másolni:

A 2009. október végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-DaniaRamirez-10

A 3 darabos kedvezményünket erre a hónapra is meghosszabbítjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. október végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-JessicaLange-10

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így még az egy főre eső postaköltség is csökken!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise.hu csapata, a NETREND Bt.