Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 szeptemberi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon - jelszavas hozzáféréssel - el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:
Mi tartja vissza az embereket a patrontöltéstől? - Összesítés és sorrend a visszajelzések alapján

Legutóbbi - szeptember eleji - hírlevelünkben az Önök véleményét kértük arról, mi lehet a leggyakoribb oka annak, hogy valaki kidobja a patronját, pedig már tudomása van arról, hogy sokkal gazdaságosabban jönne ki, ha utántöltené.

Lássuk, milyen eredmények születtek:

- Amikor hallott róla, épp nem volt rá szüksége, utána pedig feledésbe merült a dolog. (Ez volt a leggyakoribb probléma. Ez sajnos nekünk róható fel, ezek szerint nem tudunk mindig ott lenni és 'túlkiabálni' a reklámzajt. Lehet, hogy a hírleveleinknek kellene gyakoribbaknak lenni?)

- Nem bízik saját magában. Úgy gondolja, hogy neki nem sikerülne feltöltenie a patronját. (Eddig még mindenkinek sikerült. Tényleg egyszerű, és részletes, képekkel illusztrált, magyarra fordított feltöltési útmutató van a dobozokban. A sikertelenségnek csak az lehet az esetleges oka, ha a patronja már tönkrement, mire a töltésre sor kerülne. Sajnos a mai patronokkal ez valóban gyakrabban előfordul - azaz kevesebb utántöltést bírnak ki -, de még így is sokkal kedvezőbben jön ki a nyomtatási költség. Ráadásul ezek a patronok - a korábbiakhoz képest - kisebb kapacitásúak, így az ár/nyomtatott oldalszám arány ezeknél lényegesen rosszabb. Ez is egyfajta bújtatott áremelés volt a patrongyártók részéről...)

- Új a nyomtatója, és úgy vigyáz rá, mintha hatalmas értéket képviselne. (Pedig valószínűleg mindössze 4-8 patron áráért vette... Ráadásul - a szervizek által terjesztett rémhírek ellenére - a patronok utántöltése nem is árt a nyomtatónak. Egyszerűen nincs köze a két dolognak egymáshoz. A legrosszabb, ami történhet, hogy a patronját - amit már úgyis kidobott volna - tönkreteszi, ha valamit rosszul csinál. Nagyon ritkán előfordul, hogy a színes patronba az egyes színeket összekeveredve töltik be, nem a megfelelő cellába kerül egy szín. Ezt sajnos valóban csak patroncserével lehet orvosolni...)

- Gyorsabb volt elmenni és patront venni, mint kivárni, míg a postás hozza az utántöltő kittet. (Ha viszont ott lett volna a fiókban az utántöltő, akkor gyorsabb - és sokkal olcsóbb - lett volna feltölteni a patront, mint venni egy újat...)

- Nem bízik az utántöltésben. Nem hiszi, hogy ez egy működőképes dolog lehet. (Ha nem működne, valószínűleg nem forgalmaznánk már 8 éve kimagasló sikerrel. Szerencsére ez az aggály mára már eléggé háttérbe szorult, az emberek egyre többször találkoznak az utántöltés témakörével, így jobban meg is bíznak benne.)

- Lusta azzal szórakozni, hogy ha kifogy a patronja, akkor feltöltőkészletekkel pepecseljen. (Szerencsére ez már nem volt annyira gyakori probléma. Manapság az emberek egyre jobban odafigyelnek a költségeik lefaragására.)

- Nem látja át, hogy mennyivel gazdaságosabban tudna így nyomtatni, nem tudja, hogy ez mekkora megtakarítást jelentene. (Ez nagyban függ attól, hogy milyen patron töltéséről van szó, az ötödáron nyomtatástól (80% megtakarítás!) akár speciális esetben a 16-od áron nyomtatásig (kb. 94% megtakarítás!) elég széles a skála. Ami biztos, az az, hogy még a postaköltséggel együtt is a töredékére jön ki a nyomtatási költség!)

- Ellentmondásos dolgokat hallott úgy általában a patrontöltésekről, és nem járt utána részletesebben, hogy mi hogyan van az ink-mate utántöltő készletek esetében. (Valóban vannak olyan megoldások a piacon, amelyek nem csak hogy nem bizalomgerjesztőek, de pl. nem is gondoskodnak a fúvókák légtelenítéséről, így mindössze szerencse kérdése, hogy a feltöltött patron elindul-e. Vannak, akik mindössze 3 tintásfiolát eladnak utántöltő készlet gyanánt... Jó hír, hogy ez a probléma a legutolsó helyen végzett. Az embereknek ma már nemigen lehet bóvlit eladni.)

Köszönjük minden olvasónk segítségét, akik válaszoltak a kérdéseinkre! Ezzel abban segítettek nekünk, hogy még több embernek segíthessünk!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy megtalálja, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Jelentkezzen most!

A jelentkezési weboldal: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!

További gazdaságos nyomtatást kívánunk!




"Az én történetem elég szokványos. Amikor kifogyott a patronom, az interneten kezdtem keresgélni, hogy egyáltalán merre induljak el új patronért. Ekkor találtam rá a patrontöltési minitanfolyamra, onnan pedig egyenes út vezetett a RefillParadise weblapra. Örülök, hogy ma már sokkal olcsóbban tudok nyomtatni, ugyanolyan jó minőségben!"
                                                                                           Jójárt Mária

"Megkérdeztem a kollégáimat, hogy ki mit hallott a patron-utántöltő készletekről, és én magam döbbentem meg a legjobban, hogy mekkora káosz uralkodik a gondolatokban. Műszaki ember lévén tisztán látom, hogy a patron utántöltésétől a nyomtatónak semmi baja nem lehet, mégis több embertől is visszahallottam ezt a marhaságot! Valakik ezt nagyon jól elültették a fejekben!"
                                                                                          Strumpf Károly, mérnök

"Nálunk a fiam tölti a patronokat, ő találkozott ezzel a barátainál. Bár valószínűleg nekem is minden gond nélkül sikerülne, kényelmesebb rábíznom, őt megkérnem, ha töltésre van szükség. Egyszer biztosan én is ráveszem magam, hogy sajátkezűleg is kipróbáljam! Lehet, hogy rövidesen muszály is lesz, ha a fiam egyetemre megy, mert akkor csak a hétvégeken lesz itthon..."
                                                                                           Hegedüs Eszter


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok:

A 2009. szeptember végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-DorisDay-09

A 3 darabos kedvezményünket erre a hónapra is meghosszabbítjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. szeptember végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-JudyGarland-09

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így még az egy főre eső postaköltség is csökken!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise csapata, a NETREND Bt.