Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 szeptemberi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon -jelszavas hozzáféréssel- el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:
Ugye, Ön is szeretné, ha több maradna a zsebében? És mi tartja vissza ettől?

Szeretnénk kideríteni, hogy mi lehet az oka annak, ha valaki már hallott a sokkal gazdaságosabb nyomtatási lehetőségekről, az ink-mate profi eszközeivel és módszereivel történő patron-utántöltésről, akkor mégis mi tartja vissza attól, hogy kipróbálja, majd folyamatosan használja.

Néhány ötletünk már van, de nem szeretnénk ezzel befolyásolni Önt. Ha sejti, hogy mi lehet az emberek fejében, amikor elmennek az utántöltés lehetősége mellett - annak ellenére, hogy tudnak róla - , kérjük, írja meg nekünk.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére. Vajon mik lehetnek a leggyakoribb okok? Párat összegyűjtöttünk, de még biztosan számtalan különböző gondolat, aggály vagy körülmény lehet, amely arra veszi rá az embereket, hogy a szükségesnek a sokszorosát - ötszörösét, nyolcszorosát vagy még többet - költsék el tintapatronra.

Nézzük az eddigi listát:

- Nem bízik az utántöltésben. Nem hiszi, hogy ez egy működőképes dolog lehet. (Ha nem működne, valószínűleg nem forgalmaznánk már 8 éve kimagasló sikerrel.)

- Nem bízik saját magában. Úgy gondolja, hogy neki nem sikerülne feltöltenie a patronját. (Eddig még mindenkinek sikerült. Tényleg egyszerű, és részletes, képekkel illusztrált, magyarra fordított feltöltési útmutató van a dobozokban.)

- Új a nyomtatója, és úgy vigyáz rá, mintha hatalmas értéket képviselne. (Pedig valószínűleg mindössze 4-8 patron áráért vette... Ráadásul a patronok utántöltése nem is árt a nyomtatónak...)

- Amikor hallott róla, épp nem volt rá szüksége, utána pedig feledésbe merült a dolog.

- Lusta azzal szórakozni, hogy ha kifogy a patronja, akkor feltöltőkészletekkel pepecseljen. (Lemértem, nekem 6 perc szokott lenni egy színes patron feltöltése. Ha nem lennék benne gyakorlott, akkor is 10 perc alatt készen van.)

- Gyorsabb volt elmenni és patront venni, mint kivárni, míg a postás hozza az utántöltő kittet. (Ha viszont ott lett volna a fiókban az utántöltő, akkor gyorsabb - és sokkal olcsóbb - lett volna feltölteni a patront, mint venni egy újat...)

- Ellentmondásos dolgokat hallott úgy általában a patrontöltésekről, és nem járt utána részletesebben, hogy mi hogyan van az ink-mate utántöltő készletek esetében. (Valóban vannak olyan megoldások a piacon, amelyek nem csak hogy nem bizalomgerjesztőek, de pl. nem is gondoskodnak a fúvókák légtelenítéséről, így mindössze szerencse kérdése, hogy a feltöltött patron elindul-e. Vannak, akik mindössze 3 tintásfiolát eladnak utántöltő készlet gyanánt...)

Várjuk a további ötleteiket, gondolataikat. Kérdezze meg bátran a kollégáit, ismerőseit. Biztosan érdekes eredmények születnek, furcsa gondolatokra és előítéletekre fog fény derülni. Írja meg nekünk a refillparadise@euceg.hu címre. A legjobbakat közzétesszük a következő hírlevelünkben.

Segítségét előre is köszönjük. Derítsük ki együtt, mit gondolnak az emberek a patron-utántöltésről!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy megtalálja, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Jelentkezzen most!

A jelentkezési weboldal: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, történeteiket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!

További gazdaságos nyomtatást kívánunk!




"Eleinte én is mindig kidobtam a patronjaimat, majd rájöttem, hogy sokkal olcsóbb, ha elviszem utántöltetni. Utána rátaláltam a RefillParadise-ra, és most már saját magam töltöm a patronjaimat, mert így még a töltetésnél is sokkal kedvezőbben jövök ki! Ráadásul mindig kéznél van a töltő, nem bosszankodom, ha éjszaka fogy ki a patronom!"
                                                                                           Kesler Géza

"Köszönöm a patrontöltési minitanfolyamot, enélkül nem biztos, hogy neki mertem volna állni a feltöltésnek, nem érzem magam eléggé ügyesnek hozzá. A részletes instrukciókkal, és azzal, hogy ez mindenkinek sikerül és hogy tényleg nagyon egyszerű, végre neki mertem állni és tényleg nem volt nehéz vagy bonyolult!"
                                                                                          Pokorni Tiborné

"Otthon már régóta az ink-mate utántöltőket használjuk. Egyszer a munkahelyi címemre rendeltem, a főnököm pedig meglátta nálam és megkérdezte, hogy mi az. Azóta az irodában is ezt használjuk a HP és a Canon nyomtatókhoz!"
                                                                                           Sarkadi Zsuzsa


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok:

A 2009. szeptember végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-DorisDay-09

A 3 darabos kedvezményünket erre a hónapra is meghosszabbítjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. szeptember végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-JudyGarland-09

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így még az egy főre eső postaköltség is csökken!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise csapata, a NETREND Bt.