Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 augusztusi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon -jelszavas hozzáféréssel- el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:

A reklámszöveg-pályázat eredményhirdetése

Sokan válaszoltak a reklámszövegírói pályázatunkra, születtek is ötletes versecskék és jó reklámszövegek, azonban sajnos egy-az-egyben egyiket sem tudtuk felhasználni, leggyakrabban valamilyen - a szövegben szereplő - apró tárgyi tévedés miatt. Ez viszont nem volt kizáró ok az értékelésnél, hiszen elsősorban az ötletességet, a reklámszöveg hatásosságát értékeltük, az apróbb hibák kijavítgatása után pedig használható reklámszöveg lehet belőlük.

Érdekes megfigyelés volt, hogy a legtöbben rímeket akartak faragni, verses formába szerették volna önteni a reklámszöveget. Valóban igaz lehet az, hogy ha valaki egy weblapon egy kétsoros, rímelő verssel találkozik, arra jobban odafigyel, mintha más módon próbálnánk felkelteni a figyelmét? Mindenesetre elgondolkodtató, és feltétlenül figyelembe vesszük a reklámszövegeink kialakításánál ezt a jelenséget.

A díjnyertes reklám-vers a következő volt:

Túl drága a nyomtatása?
Költse pénzét inkább másra!
Kattintson és egyszerűen meg tudja tanulni,
Hogyan tud kevesebb mint ötödáron nyomtatni!
Komoly megtakarítást kínálunk...
Gazdaságos nyomtatást kívánunk!
                                                     (Zombori Tamás)

További díjazott reklámszövegek:

Ment már Önnek 5-ször, 8-szor, esetenként akár 16-szor egymás után?
A RefillParadise utántöltő kittjeivel ez nem álom.
Tintapatronját gazdaságosan 5-ször, 8-szor, de esetenként akár 16-szor is utántöltheti
egyetlen patron áráért.
Részletekért kattintson a RefillParadise.hu honlapunkra!
                                                     (Pintye Zoltán)

Tintasugaras nyomtatója van? Fogadjunk, hogy a gatyáját is ráfizeti a patronvásárlásokra!
De ez csak mostanáig volt így! Mától új idők kezdődnek!
Egyetlen kattintással máris megtudhatja, hogyan csökkentheti az ötödére
a vérszomjas nyomtatója üzemeltetési költségeit!
Csatlakozzon Ön is ingyenesen ahhoz a többtízezer emberhez,
akik ma már töredékáron nyomtatnak és ezzel rettentően elégedettek!
Csak egy kattintás! - www.RefillParadise.hu
                                                     (Kalmár Tamara)

A nyerteseket email-ben értesítettük, arra kérjük őket, írják meg a telefonszámukat, hogy a nyereményükkel kapcsolatos részleteket megbeszélhessük. Mindannyiuknak szívből gratulálunk!


A magánnyugdíj-pénztárakkal kapcsolatban felkínált ingyenes tanácsadás rendkívül sok olvasónkat érdekelte!

Múlt havi hírlevelünkben egy különleges lehetőséget tettünk közkinccsé, Mojzes Gábor pénzügyi és befektetési tanácsadó javaslataival, tanácsaival ismerkedhettek meg Olvasóink, jelen esetben kifejezetten a kötelező magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatban. Cikkünk nagyon nagy érdeklődést és pozitív visszhangot keltett, a vártnál sokkal többen fejezték ki az érdeklődésüket, úgy tűnik tehát, hogy lényegbevágó kérdésre tapintottunk rá.

A nem titkolt célunk, hogy segítsük az embereket olyan döntések meghozatalában, amelynek az előnyéről mi már meggyőződtünk, mert azt tapasztaljuk, hogy az idegen dolgoktól való félelem, az esetleges ügyintézési 'kavarás' elkerülése és a mindennapjainkat átszövő halogatási kényszer gyakran olyan döntések meghozatalát lehetetleníti el, amelyet később - visszatekintve - egyértelműen meg kellett volna hoznunk. (Biztosan volt már Ön is ebben a helyzetben, hogy utólag bánta meg az elszalasztott lehetőséget.)

Most az ingyenes tanácsadás igénybevételét további - letölthető - ajándékokkal tesszük vonzóbbá, valamint azok számára, akik komolyabb döntéseket is hoznak a magánnyugdíjpénztári tagságukkal kapcsolatban, ajándék tintapatron-utántöltő készletekkel, 5000.- Ft-os SODEXO vásárlási utalvánnyal és más értékes ajándékokkal is jutalmazzuk. Érdemes odafigyelni, megnézni, hogy Önnek milyen előnye lehet mindebből, ha nem marad le róla!

Az ajándékakció keretein belül - ahogy említettük - most egy olyan szakértő áll az Ön személyes rendelkezésére, aki a pénzügyi szakterületek kiváló ismerője, hazánkban már nagyon sok ember köszönhette neki azt, hogy sokkal jobb - az életét, egzisztenciáját közvetlenül érintő - döntéseket tudott hozni. Most Mojzes Gábor tanácsait, személyes segítségét ingyenesen veheti igénybe! Kattintson és nézze meg, milyen ajándékokhoz hogyan juthat hozzá!

              Kattintson ide:   VálasszBölcsen.Euceg.hu



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy megtalálja, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Jelentkezzen most!

A jelentkezési weboldal: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!

További gazdaságos nyomtatást kívánunk!




"Mindig ilyenkor nyáron derül ki, hogy az egyetemista fiamnak iskolakezdésre nem üzemképes a nyomtatója, mert ha kifogy a patronja, magától nem vesz bele újat, nem szánja rá a zsebpénzéből a sokezer Ft-ot. Amióta utántöltő készletet használunk, szerencsére ez már nem gond, nagyságrendekkel olcsóbb így a nyomtatás, mint azelőtt volt, ráadásul ha hétvégén fogy ki, akkor se kell hétfőig várni, amíg patront tudnánk szerezni, kéznél van az utántöltő készlet. Köszönet a RefillParadise munkatársainak a bőséges információkért!"
                                                                                           Jójárt Lászlóné

"Szabályos kis 'patrontöltő vállalkozást' indítottam azzal, hogy egyszer a munkatársaim látták, hogy hogyan töltök fel egy patront, és azóta hozzám hordják az otthoni nyomtatóikból is. Néhányan már rendeltek saját utántöltő készletet (akiknek azért nem tudtam segíteni, mert másfajta nyomtatójuk volt), de sokan még lustaságból mindig velem töltetik fel egy méltányos árért, persze annyiért, hogy nekem is megérje..."
                                                                           Kóródi Zsombor, adminisztrátor

"Köszönöm a megkeresésüket és örülök, hogy véleményt mondhatok a RefillParadise-ról. Én már évek óta visszatérő vevőjük vagyok és soha semmi probléma nem volt, a kiszállítások is mindig gyorsan történtek. Telefonon is nagyon készségesen segítettek, amikor eleinte még nem voltam gyakorlott a patrontöltésben. Bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg kiváló és nagyon gazdaságos az utántöltő készletük, könnyű vele a patrontöltés."
                                                                                      Szoboszlay Róbert


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok:

A 2009. augusztus végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-JeanneCrain-08

A 3 darabos kedvezményünket erre a hónapra is meghosszabbítjuk. Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. augusztus végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-LindaDarnell-08

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így még az egy főre eső postaköltség is csökken!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise csapata, a NETREND Bt.