Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 júliusi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon -jelszavas hozzáféréssel- el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:

Különleges lehetőség arra, hogy ingyen jusson tintapatron-utántöltő készletekhez és
más értékes ajándékokhoz
!

A mai pénzügyileg bizonytalanná vált világban sokunknak szüksége van valami biztos pontra, amely garantálja a későbbi évek pénzügyi stabilitását is. Most egy különleges együttműködés és ajándék-akció keretében szeretnénk megmutatni Önnek azt a szakemberek által is komolyan elismert lehetőséget, amely - ha Ön jelenleg is munkavállaló, alkalmazott valahol - gyakorlatilag semmibe sem kerül Önnek, mégis hosszú távon nagyon komoly különbségeket hozhat az egzisztenciájában.

Mindannyian tudjuk, hogy az új információk befogadása néha olyan egyszerű akadályokba ütközik, amelyeket egy kis odafigyeléssel, egy kissé motiváltabb hozzáállással át tudnánk hidalni. Mivel Mindannyiunk érdeke, hogy Ön a pénzügyeivel kapcsolatban a legjobb döntést hozza meg, kialakítottunk egy olyan ösztönző rendszert, egy ajándék-akciót, amelynek révén Ön ingyenes utántöltő készletekhez, 5.000.- Ft értékű vásárlási utalványhoz és más értékes ajándékokhoz juthat, de NEM sorsolás révén, hanem ezeket mindannyian megkaphatják, akik részt vesznek az akcióban.

Kattintson ide a további információkért és olvassa el figyelmesen. A neve, emailcíme megadásával további személyre szabott információkat is kaphat, tehát feltétlenül használja ki ezt a lehetőséget is!

                VálasszBölcsen.Euceg.hu

Reméljük, ezzel a különleges akcióval is segíthetünk abban, hogy jobbá tegye az életét és értékes ajándékokhoz jusson!

Az ajándékakció keretein belül most egy olyan szakértő áll az Ön személyes rendelkezésére, aki a pénzügyi szakterületek kiváló ismerője, hazánkban már nagyon sok ember köszönhette neki azt, hogy sokkal jobb - az életét, egzisztenciáját közvetlenül érintő - döntéseket tudott hozni. Most Mojzes Gábor tanácsait, személyes segítségét ingyenesen veheti igénybe! Kattintson most! Nézze meg, milyen ajándékokhoz hogyan juthat hozzá!

                VálasszBölcsen.Euceg.hu



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy megtalálja, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam. Jelentkezzen most!

A jelentkezési weboldal: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!

További gazdaságos nyomtatást kívánunk!




"Köszönöm a rengeteg értékes információt! Ezek alapján már én is bele mertem vágni a patrontöltés fortélyainak az elsajátításába. Tényleg nem bonyolult! Bár először festékes lett a kezem, mert nem használtam a dobozban levő nejlonkesztyűket..."
                                                                                           Strumpf Arnold

"Engem a 'Nyomtass Ötödáron!' Minitanfolyam győzött meg arról, hogy ezt tényleg egyszerű megtanulni, és innen kezdve én is ötödáron nyomtathatok. Viszont kiszámoltam, hogy nekem a Lexmark nyomtatómba olyan drága a patron, hogy ahhoz képest körülbelül tizedáron jön ki a feltöltés költsége! Szóval az ötödár az a minimum megtakarítás, ennél csak jobban lehet vele járni!"
                                                                                           Zalai Márta, tanárnő

"A cégemnél elég sok patron fogyott, de nem nagyon törődtünk a költségekkel. Most, hogy egy kicsit meg kellett húzni a nadrágszíjat, választhattam, hogy honnan faragjak le a költségvetésből. Csökkenthettem volna a reklámokra kiadott összegeket is, de az csak visszavetette volna a cég eredményeit. Így most úgy döntöttem, hogy a tintapatronokra költött összekeken csökkentek radikálisan! Megtanítottam egy munkatársamat a patrontöltésre és most már ő végzi, van úgy, hogy naponta több utántöltést is megcsinál!"
                                                                                      Dési Zoltán, vállalkozó


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok:

A 2009. július végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-KateWinslet-07

Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. július végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-SharonStone-07

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így még az egy főre eső postaköltség is csökken!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise csapata, a NETREND Bt.