Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 júliusi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon -jelszavas hozzáféréssel- el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:

Nyári szabadságok miatt a kézbesítések rendje változik!

Tisztelt Vásárlónk!

A nyári szabadságok miatt a 2009. július 23-án csütörtökön délig beérkező rendeléseket tudjuk a szokásos 1-3 napos postai kézbesítési határidővel kiküldeni, az ez után beérkező rendeléseket csak augusztus 1-én tudjuk postára adni, azokra viszont - az okozott kényelmetlenségek kompenzálásaként - automatikusan 10% kedvezményt adunk. Reméljük, nem okozunk Önnél nagy fennakadást, és kárpótolni tudjuk az emelt összegű kedvezménnyel!


Folytatódik a Nyári Reklámszöveg-pályázatunk!

Szeretnénk minél több nyomtató-tulajdonossal megismertetni az általunk kínált rendkívül gazdaságos és megbízható nyomtatási módszert, amelyet már eddig is sokezren használnak elégedetten. Gyakorlatilag a patronok kidobásánál 5-ször - 8-szor, vagy - egyes drágább patronok esetében - akár 16-szor gazdaságosabb nyomtatásra nyílik lehetőség az ink-mate utántöltő kittek használatával.

Ha van egy szellemes, humoros, figyelemfelkeltő reklámszöveg-ötlete, amely a fenti értékeket közvetíti, írja meg nekünk! Akár több ötlettel is jelentkezhet a pályázatunkra!

A reklámszövegek lehetnek rövidek, pl. 1-3 mondatosak, vagy lehetnek hosszabbak, de lehetőség szerint 600-800 betűsnél ne legyenek terjedelmesebbek.

Eredményhirdetésre augusztus 5. után, az augusztusi hírlevélben kerül sor. A legötletesebb, legtalálóbb reklámszövegek írói ink-mate tintapatron-utántöltő készleteket kapnak az általuk választott nyomtatótípushoz, az első helyezett egy színes és egy fekete készletet, a második egy színeset, a harmadik pedig egy feketét.

Engedje el bátran a fantáziáját, írja le bátran, mi lenne az a reklámszöveg, amely az Ön érdeklődését is felkeltené, mi lenne az a linkszöveg egy weblapon, amire Ön is kattintana, ha a gazdaságosabb nyomtatás lehetősége érdekelné, mi lenne az a kis sztori, amely kellő bevezetésként szolgálhatna egy olvasó érdeklődésének a felkeltésére!
Várjuk az Ön ötleteit is!

Tehát a beküldési határidő 2009. augusztus 5., de ne hagyja a végére, folyamatosan várjuk a jobbnál jobb reklámszöveg-ötleteket! Akár kérdezze meg a kollégáit, ismerőseit is, hátha épp tőlük kap egy nagyszerű ötletet...

Emailcímünk: refillparadise@euceg.hu.
A levél tárgya ez legyen: RefillParadise.hu Reklámszöveg-pályázat

Akkor hát kalandra fel!



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy megtalálja, amikor szüksége lesz rá!



"Nyomtass Ötödáron!" - Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes "Nyomtass Ötödáron!" Minitanfolyam.

A jelentkezési weboldal: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!

További gazdaságos nyomtatást kívánunk!




"Már régi és elégedett használója vagyok az ink-mate töltőkészleteknek. Visszaemlékezve a legelső patrontöltésemre, annyira új volt nekem ez az egész, hogy elsőre nem is sikerült. A fúvókalégtelenítésnél sehogyan sem sikerült tintát kiszívnom a fúvókákon át, mindig csak levegő jött ki. Utána telefonon kaptam pár jó tanácsot, és azóta is mindig elsőre sikerül a légtelenítés. Nem is olyan bonyolult dolog, és azóta már nagyon komoly összegeket takarítottam meg. Csak egyszer kellett megtanulni!"
                                                                                           Katona Gáspár

"Egy ismerősömtől hallottam a patrontöltési lehetőségről, de jó ideig nem mertem kipróbálni. Egyszer azután az ő utántöltőjével feltöltöttük az én nyomtatóm patronját is, és ez meggyőzött a módszer egyszerűségéről és működőképességéről. Azóta már én is ezt használom, mindig van a fiókban utántöltő készlet!"
                                                                                             Fehér Marianna

"Azelőtt olyan otántöltő szettet használtam, amiben csak az üvegcsékben levő tinta volt, fecskendő, meg valami tisztítófolyadék. Drága is volt, meg nem is mindig sikerült a feltöltés, mint utóbb kiderült, nem volt eszköz és lehetőség a fúvókalégtelenítésre. Amióta az ink-mate készletet használom, ez már nem probléma, mindegyik dobozban ott van az összes szükséges felszerelés, és még a tinta minősége is sokkal jobb!"
                                                                                              Korom László


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok:

A 2009. július végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-KateWinslet-07

Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. július végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-SharonStone-07

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így még az egy főre eső postaköltség is csökken!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise csapata, a NETREND Bt.