Üdvözöljük Önt, a RefillParadise.hu webáruház 2009 májusi hírlevelének olvasóját!

Nyomtasson Ön is akár ÖTÖDÁRON vagy MÉG GAZDASÁGOSABBAN a HP, CANON vagy LEXMARK tintasugaras nyomtatójával!

A RefillParadise.hu webáruház célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb -akár ötöd- vagy nyolcadáron történő- nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal minden ink-mate tintapatron-utántöltő kittre jelentős kedvezményeket adunk. A kuponokat a hírlevelünk végén találja.

Korábbi hírleveleinket a RefillParadise.hu weblapon -jelszavas hozzáféréssel- el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

 

Ehavi témánk:

Hogyan juthat INGYEN tintapatron-utántöltő készlethez?

A RefillParadise Hírlevél Partnerprogramunkra jelentkezők közül egyre többen jelezték felénk, hogy ők tulajdonképpen a Partnerprogrammal megkeresett jutalékukat úgyis inkább levásárolnák nálunk, így nem kell először a pénzüket eljuttatni hozzájuk, utána pedig utánvéttel rendelve ugyanazt a pénzt visszajuttatni, hanem egyszerűen amikor a megkeresett jutalékuk eléri a kívánt összeget és kérnék annak a kifizetését, megírják, hogy milyen utántöltő készletre lenne szükségük és mi -nem utánvétes küldeményként- elküldjük azt a címükre.

(Mint sokak által ismert, a RefillParadise Partnerprogram jutalékot fizet minden olyan -Öntől érkezett- látogató után, akik feliratkoznak a havi rendszerességű hírlevelünkre, arra, amelyet most épp Ön is olvas. A további részletekről IDE KATTINTVA tájékozódhat.)

Amióta megjelent a májusi hírlevelünkben az utántöltés költségeit és a patronárakat összehasonlító táblázatunk, sokkal több olvasónk döbbent rá arra, hogy milyen hatalmas pénzek vannak a tintapatronokban, és ezt mind a nyomtatógyáraknak 'ajándékozzuk oda', valahányszor új patront veszünk a kiürült helyett. Időnként az utántöltők használata esetén is új patront kell venni, de ha így a patronvásárlásokat a negyedére-nyolcadára szorítjuk vissza, az óriási megtakarítást jelent a jelenlegi patronárak mellett.

(A táblázat és az említett hírlevél a weblapunkon is olvasható a korábbi hírlevelek között, de IDE KATTINTVA is megnézheti. A korábbi hírlevelek oldalához a jelszó: egyrejobban)

Nos, arra gondoltunk, hogy ez a levásárlási lehetőség akár fordítva is működhet. Biztosan lesznek olyan olvasóink, akik elsősorban azért csatlakoznak a Partnerprogramhoz, hogy gyorsan megkeressék az utántöltő készetük árát, így tulajdonképpen ingyen juthatnak hozzá. Ha pedig valamilyen módon -pl. egy látogatottabb weblapjukra elhelyezett hirdetéssel- automatizálják a reklámmunkát, az emberek tájékoztatását, akkor akár folytonosan meglehet az a bevételük, amely az utántöltő készletek vásárlását kitermeli. Innen kezdve gyakorlatilag ingyen nyomtathat bárki, akinek van egy napi 100-200 látogatóval rendelkező weblapja, blogja vagy bármilyen internetes megjelenése!!!

Több partnerünk például weblap nélkül is kimagasló eredményeket ért el, csupán azzal, hogy -egy megfelelő érdeklődésfelkeltő körítéssel- elküldte jópár ismerősének a weblapunk címét (pontosabban azt a linket, amelyben benne van a partnerkódja is, hiszen a rendszerünk onnan tudja, hogy feliratkozás esetén kinek írja jóvá a jutalékot). A feliratkozási arány a tapasztalatok szerint kb. 8-12%, egy feliratkozó után pedig 50.- Ft jutalék jár, azaz már 53 hírlevélfeliratkozó megszerzésével meg lehet keresni egy fekete utántöltő árát a postaköltséggel együtt.

Ha pedig valaki azt is el tudja érni, hogy az ismerősei ne csak elolvassák és felhasználják, hanem másoknak is továbbküldjék a levelet, akkor a fenti eredmények még sokkal könnyebben érhetők el.

A RefillParadise Hírlevél Partnerprogramról itt tudhat meg többet és jelentkezni is itt tud:

        RefillParadise Hírlevél Partnerprogram



Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...    RefillParadise.hu
Tegye be a böngészője Kedvencei, Könyvjelzői közé, hogy megtalálja, amikor szüksége lesz rá!



Patrontöltési Online Minitanfolyam - Ingyenesen - Ajándékokkal!

Még mindig nagyon sokan vannak, akik kidobják a kiürült nyomtatópatronjukat, csupán azért, mert valami visszatartja őket a patronok sajátkezű töltésének a kipróbálásától. Ezzel egy-egy patroncserén valóban ezreket veszítenek, pedig ha tudnák, hogy mennyire egyszerű feltölteni... Nekik szól az ingyenes Patrontöltési Minitanfolyam.

A jelentkezési weboldal: www.nyomtassotodaron.euceg.hu



Továbbra is várjuk a visszajelzéseiket, véleményüket, a másokat is bátorító tapasztalataikat!

További gazdaságos nyomtatást kívánunk!




"Egy hónapja ismerkedtem meg ezzel a partnerprogrammal. E rövid idő alatt 346 fő iratkozott fel általam a hírlevélre. A munkamódszerem nagyon egyszerű. Beszélek az ismerőseimnek erről a fantasztikus lapról, felhívom a figyelmüket arra, hogy milyen kiváló minőségű patron-utántöltőket tudnak itt rendelni az eredeti ár töredékéért és kérem őket, hogy amennyiben nekik is tetszik, ismertessék meg másokkal is ezt a lehetőséget. Mindezt az interneten keresztül. Ezúton üzenem azoknak, akik még csak gondolkodnak ezen a partnerprogramon, hogy ne habozzanak, vágjanak bele, mindenkinek sikerül egy kis plusz pénzt keresni. Én örülök, hogy elkezdtem, a kifizetés korrekt, gyors és pontos."
                                                                                   Szabó Tímea, Tatabánya

"Én még csak most próbáltam ki az utántöltő szetteket, pedig már egy éve olvasom a rendszeres hírlevelet. Köszönöm a telefonos segítséget, lehet, hogy anélkül is bele mertem volna kezdeni, de így nagyobb magabiztossággal láttam neki. Örömmel teszek eleget a felkérésnek, hogy írjak pár sort, maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel!"
                                                                                             Bereczky Géza

"Régi ügyfelük vagyok és rendszeres vásárlójuk! Nálunk a fiam nyomtat nagyon sokat, általában ő végzi a feltöltést is, és már nagyon profi benne!"
                                                                                            Kárpáti Józsefné


Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, kérjük, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban és környezetkímélőbb módon nyomtatni.

Kedvezménykuponok:

A 2009. június végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
    Utántöltő-5%-WandaCurtis-06

Ha egyszerre legalább 3 utántöltőt vásárol, a 2009. június végéig érvényes 10%-os kedvezményt az ink-mate minden típusú utántöltő kittjére a következő kupon-kóddal veheti igénybe:
     Utántöltő-3db-10%-MemphisMonroe-06

(Tipp: Kérdezze meg az ismerőseit is, hogy milyen nyomtatójuk van, segítsen nekik kiválasztani a szükséges utántöltőt, így együtt tudják megrendelni azokat... Így még az egy főre eső postaköltség is csökken!)

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is, tehát mindannyian felhasználhatják egyszerre is. (Sőt, ha együtt rendelnek, akkor még az egy főre eső postaköltségük is csökken!)


További sok sikert és gazdaságos nyomtatást kíván:
      A RefillParadise csapata, a NETREND Bt.