Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet! Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készletek CANON tintapatron utántöltő készletek Gyakran ismétlődő kérdések Hírlevél, amellyel Még Olcsóbban Nyomtathat! Keressen Plusz Pénzt! - Ajánljon Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!

Utántöltő készletek HP, CANON, LEXMARK tintasugaras nyomtatókhoz - A bolti áraknál lényegesen kedvezőbben!


Nyereményjáték
a Facebook-on


Különleges nyereményjátékunkkal mindössze pár kattintással
egy 5000 Ft-os kupont nyerhet,
amelyet bármilyen utántöltő készletre beválthat,
időkorlát nélkül!

Tegye be oldalunkat a böngészője 'Könyvjelzők' menüjébe,
hogy segíteni tudjunk, amikor épp kifogy a
patronjából a tinta!
(Ctrl + D)

Nemzetközileg elismert minőségű, rendkívül nyomtatófej-kímélő tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak köszönhetően
Egyszerűen használható, a dobozban részletes, képekkel illusztrált útmutatóval, patrontöltő és fúvóka-légtelenítő eszközzel
Kedvező ár, amellyel - még a postaköltséggel együtt is - ötöd- vagy akár tizedáron jön ki a nyomtatása
Megbízható, évek óta piacon levő termékek, minőségi garanciával
Akár több tízezer Ft-os évi megtakarítás a nyomtatási költségein - Nem mindegy!websas.hu

Tisztelt Látogatónk!

Különleges nyereményjátékunkkal nem titkolt célunk, hogy a segítségét kérjük ahhoz, hogy minél több embernek tudjunk segíteni súlyos ezreket megtakarítani a tintapatronjain, így ők is ötöd- vagy akár tizedáron tudjanak nyomtatni. A játékban való részvétellel tehát egy nagyon jó ügyet szolgál, segít az ismerőseinek abban, hogy innen kezdve egy Életen át sokkal gazdaságosabb lehessen minden nyomtatásuk.

A nyeremény:
Egy 5000Ft-os szabadon beváltható vásárlási kupon, időkorlát nélkül, amely bármely utántöltő készletünk vásárlására felhasználható. A következő sorsolás időpontja mindig a Facebook-oldalunkon olvasható.

A vásárlási kupon bármikor levásárolható, nincs időhöz kötve. Nagyobb értékű vásárlás esetén a végösszegből kerül levonásra, de önmagában is felhasználható, tehát nem kell nagyobb értékben vásárolni a beváltásához.

Kik vehetnek rész benne?
Mindenki, aki rendelkezik Facebook regisztrációval, és tagja ennek a közösségi oldalnak. (Nem tudja, mi is az a Facebook? Olvassa el a linken.)

A nyereményjáték nincs semmilyen vásárlási feltételhez sem kötve, tehát oldalunk bármelyik látogatója pontosan ugyanakkora eséllyel rendelkezik.

Hogyan vehet részt a játékban?
Nagyon egyszerű, csak két kattintás, és már meg is lehet a nyereménye. A játékban való részvételt nem kell jeleznie, hiszen aki megteszi ezt a két egyszerű lépést, számunkra automatikusan látható.

Tehát vágjunk bele, egy perc, és meg is vagyunk.
Első lépésként jelentkezzen be a Facebookra, majd kattintson erre a linkre:
RefillParadise.hu A FACEBOOKON


Az első kattintás: Nyomjon egy lájkot, ezzel jelezve, hogy felkeltette érdeklődését az oldalunk.
És a második: Kattintson a Megosztás linkre, és pár szóban, 1-2 mondatban ossza meg ismerőseivel, hogy mit is talált!

A lényeg, hogy mindkét művelet végrehajtása szükséges ahhoz, hogy a nyeremény az Öné lehessen. A megosztással annyi történik, hogy az Ön idővonalán megjelenik a RefillParadise.hu Facebook-oldalának linkje, amit az arra járó ismerősei láthatnak, és az idő haladtával ez a link egyre lejjebb kerül, tehát nem fogja sem Önt, sem mást zavarni.

És még egy apróság: természetesen a boldog nyertes az lehet, aki ellenőrizhetően megtalálható a sorsolás napján a RefillParadise.hu Facebook-oldalát lájkolók között, és az üzenőfalán is látható a megosztás. (Ha nem publikus az üzenőfala, csak az ismerőseinek, akkor őt arra kérjük, hogy küldje el a képernyőfotóját is, amivel ezt igazolja.)

És végül, az Ön adatainak védelméről:
Azt, hogy részt vesz a játékban, más résztvevő nem láthatja, kizárólag mi láthatjuk, hogy kitől érkeznek a kattintások.
A résztvevők semmilyen adatát, privát elérhetőségét semmilyen listára nem rögzítjük, azokat nem használjuk fel semmilyen ettől eltérő célra.
A részvételhez semmilyen privát adatra nincs szükségünk, még az email-címére sem, a nyertes személye (kizárólag a neve) viszont több helyre is kiírásra kerül, mert a játék tisztaságáról a többi résztvevőt is meg kell győzni.
Ha a Facebook profilja egy része nem publikus (pl. az üzenőfal), elég a megosztásról egy képernyőfotót beküldenie, azon úgyis látszik a dátum.
A privát adatokra egyébként is fokozott figyelemmel ügyelünk, tekintve, hogy céljainkkal ellentétes az, hogy azokat bármilyen harmadik fél valaha is megtudja.

Sok szerencsét, jó játékot és mindenekelőtt gazdaságos nyomtatást kíván Önnek a RefillParadise.hu!
Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lehet a Refill-Paradise-ra!
Bookmark-olja (tegye be a Könyvjelzők közé) ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk! - CTRL+D


Internet Explorer böngésző használata esetén:
Kattintson a böngészője Könyvjelzők menüpontjára,
majd a Hozzáadás a Könyvjelzőkhez... menüpontra,
végül az [ OK ] gombra.


NETREND Bt.
2030 Érd, Vadkacsa u. 3.
Tel.: (30)218-7667
E-mail: info@refillparadise.hu


Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről