Üdvözöljük a Refill-Paradise.Euceg.hu tintapatron- és utántöltő webáruházban! - Nyomtató patron utántöltő készletjeinkkel a korábbi költségeinek a töredékéért nyomtathat!
Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet! Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készletek CANON tintapatron utántöltő készletek Gyakran ismétlődő kérdések Hírlevél, amellyel Még Olcsóbban Nyomtathat! Keressen Plusz Pénzt! - Ajánljon Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!


Ha Ön eddig sokallta a nyomtató-tintapatronok árát...
          ...Akkor most a LEHETŐ LEGJOBB HELYEN JÁR!


Olvassa végig, hogyan spórolhat meg

akár többszázezer Ft-ot
a nyomtató patron vásárlásain a következő évek során!

Sokallja a nyomtató patron árakat? - Szeretne sokkal olcsóbban, gazdaságosabban nyomtatni? - A legjobb helyen jár! - Olvassa el figyelmesen!
Alig költünk tintapatronokra, amióta rátaláltunk a RefillParadise-ra! Azelőtt havi több ezer Ft ment el feleslegesen...

TUDTA, HOGY TINTASUGARAS
NYOMTATÓJÁVAL AKÁR
ÖTÖDÁRON
IS NYOMTATHATNA?

HOGY HOGYAN?   Olvasson tovább!


TUDTA, HOGY AKÁR A NYOMTATÓJA
BESZERZÉSI ÁRÁNAK
A TÖBBSZÖRÖSÉT IS KIFIZETI


-FELESLEGESEN-

AZ ÉVEK SORÁN
A TINTAPATRONOK ÁRÁBAN?

       

Nemzetközileg elismert minőségű nyomtató patron utántöltő készletek, rendkívül nyomtatófej-kímélő tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak köszönhetően
Egyszerűen használható nyomtató patron töltőkitt, a dobozban részletes, képekkel illusztrált útmutatóval, patron-töltő eszközökkel és az utántöltés nélkülözhetetlen kellékével, a fúvóka-légtelenítő eszközzel
Kedvező ár, amellyel - még a postaköltséggel együtt is - ötöd-, nyolcadáron vagy akár még kedvezőbben jön ki a nyomtatása
Megbízható, évek óta piacon levő termékek, minőségi garanciával
Akár több tízezer Ft-os évi megtakarítás a nyomtatás költségein - Nem mindegy!

TERMÉKMINŐSÉG

Az általunk forgalmazott minden terméket a gondos fejlesztés, a csúcstechnológiával történő gyártás és a kiváló minőség jellemzi. Áraink ennek ellenére rendkívül mérsékeltek, az utángyártott kellékek kategóriájára jellemzőek.Ami olcsó, az a mai köztudatban összekapcsolódik a gyenge minőséggel. Ezért kiemeljük a RefillParadise
utántöltő készletek néhány olyan tulajdonságát, amely a gyengébb minőségű termékektől elhatárolja:

- A termékeinket előállító ALPHACHEM gyár óriási termelési kapacitásával, saját kutatási és fejlesztési hátterével, világviszonylatban is a jelentős nyomtató tintagyárak közé tartozik.

- A gyár által előállított valamennyi nyomtatótinta különlegesen jó minőségű, mely saját fejesztésű, szabadalommal védett fekete pigmentanyagainak és magas színhűségű színes festékanyagainak használatán alapul.

- Ugyancsak saját fejlesztésű és szabadalommal védett az az eljárás, melynek segítségével a festékanyagot a tinta oldószerében molekuláris finomságban tudják eloszlatni.

- A molekuláris finomságú tintáknak köszönhetően, ink-mate nyomtató-tinta használata esetén a fúvókák élettartama a többszörösére növekszik. Az utántöltő készletek használata pedig egy hibátlan, kiürült patrontest több alkalommal történő feltöltését teszi lehetővé, minőségromlás nélkül!

- A tinták különleges gyártási technológiája miatt minden
utántöltő készletünk szavatossági ideje 3 év! Ez idő alatt minden darabra cseregaranciánk érvényes!

- A teljes gyártási folyamat ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben biztosított.

HP fekete tintapatron utántöltő készlet


HP színes tintapatron utántöltő készlet
LEXMARK fekete tintapatron utántöltő készlet
LEXMARK színes tintapatron utántöltő készlet


CANON fekete tintapatron utántöltő készletCANON színes tintapatron utántöltő készletHP fekete tintapatron utántöltő készlet


HP színes tintapatron utántöltő készlet


LEXMARK fekete tintapatron utántöltő készletLEXMARK színes tintapatron utántöltő készletCANON fekete tintapatron utántöltő készletCANON színes tintapatron utántöltő készletNe feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lesz a Refill-Paradise-ra!
Tegye be a Könyvjelzők közé ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk!


Hozzáadás a Könyvjelzőkhez - Még szüksége lehet rá!  

Ön jogosan teszi fel a kérdést:
Miért ilyen drágák napjainkban a tintapatronok?


A megoldást nem a patron, vagy a tinta előállítási költségeiben kell keresni (egy - nem fúvókasoros - patron előállítási költsége gyakran nem éri el az 500.- Ft-ot), hanem a nyomtatók alacsony áraiban.

A nyomtató gyártó cégek nem azért árulják áron alul a nyomtatóikat, mert rosszak, vagy olcsón előállíthatóak. Ennek oka, hogy ha eladtak egy nyomtatót, akkor abban egy idő után tintapatront kell cserélni.

A nyomtató gyártó cégek a tintapatronok eladásából, és nem a nyomtató gyártásából élnek.Tulajdonképpen az emberek nagyon nagy része napjainkban egy világméretű átverés áldozatává válik:

1.) Az olcsó nyomtatókkal és azzal, hogy ma már a számítástechnika és a nyomtatás a mindennapjaink részévé vált, elérték azt, hogy nyomtatás nélkül már nem tudunk elintézni egy csomó dolgot, nem tudjuk elvégezni a vállalkozásunk vagy a mindennapi életünk alapvető feladatait
Azaz nyomtatni muszáj.
2.) A nyomtatók között semmiféle szabványosítási törekvés nincs abban az irányban, hogy ugyanolyan patronokat használjanak, ez jól mutatja a nyomtatógyárak monopolhelyzetének növekedését. 3.) Az egyes patronok ára ma már csillagászati magasságokat ért el, miközben a kapacitásuk rohamosan csökkent. Ma már nem ritka, hogy egy patron mindössze 180-200 oldal (5%-os telítettségű, normál szöveges oldal!) kinyomtatására elég, mégis többe kerül, mint a pár évvel ezelőtti, 12-szer annyi tintát tartalmazó patronok.

Ez az oka a tintapatronok irreálisan magas árának.

Erre a problémára kínálunk önnek egy kiválóan bevált, megbízható megoldást, amely módszer segítségével Ön a nyomtatója tintapatronját 80-90%-os megtakarítással töltheti újra a minőség romlása nélkül.

Gyakorlatilag ÖTÖDÁRON vagy még kedvezőbben
TUD NYOMTATNI a segítségünkkel!

Természetesen időnként cserélni kell a patronokat, de akár 8-15 -vagy még több- alkalommal újratöltheti patronját a minőség romlása nélkül!

"Havonta két-három patronunk kifogyott a rengeteg fotónyomtatástól, így évente a nyomtatónk árának a tízszeresét dobtuk ki az ablakon. Amikor először hallottunk arról, hogy házi utántöltő készletekkel mennyivel gazdaságosabb lehetne, kétkedéssel fogadtuk. Ma már csak utántöltőt használunk, a nyomtatási költségeink az eredetinek mindössze a 20%-át teszik ki..."
                                                                          
Kemenczés Zsuzsa, vállalkozó


Mennyit takaríthat meg?
Térjünk a lényegre.
Mennyit is takaríthat meg tintapatronjai utántöltésével?

Egy új patron ára átlagosan 4.000 - 11.000.- Ft,
egy sajátkezű utántöltés ára kb. 300 - 1.000.- Ft között mozog. Tehát érdemes elgondolkodni, hogy mindig vegyünk új patront, vagy csak minden 8.-15. töltés után.

Ha kicsit utánaszámolunk, 7.000.- Ft körüli RefillParadise utántöltő készlet rendelés esetén

          Ön akár 40.000.- - 90.000.- Ft-ot spórolhat meg.

Nyomtasson Okosan! - Ne költsön mindig új patronra! Nyomtasson Ön is Ötödáron!

"Nem hittem volna, hogy egy ilyen fakezű, technikailag analfabéta ember, mint én, meg tudná tanulni egy tintapatron házi feltöltését. Sikerült, és nem is volt nehéz..."
                                                                          
Csatári József, nyugdíjas


Nézzünk meg néhány konkrét példát:


 Canon PG-510 fekete patron, 9 ml a töltési térfogata
    A C3080B utántöltő készlet (60 ml tintával) kb. 6 feltöltésre elegendő
       6 db PG-510-es patron kb. 21.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4280 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 16.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


 Canon CL-511 színes patron, 9 ml (3x3 ml) a töltési térfogata
    A C3081C utántöltő készlet (3x20 ml tintával) kb. 6 feltöltésre elegendő
       6 db CL-511-es patron kb. 24.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4950 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 19.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


 HP 301 fekete patron, 4 ml a töltési térfogata
    A H1096B utántöltő készlet (60 ml tintával) 15 feltöltésre elegendő
       15 db HP 301-es patron kb. 52.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4280 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 47.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


 HP 301 színes patron, 4 ml (3x1.3 ml) a töltési térfogata
    A H1097C utántöltő készlet (3x20 ml tintával) kb. 15 feltöltésre elég
       15 db HP 301-es színes patron kb. 55.000 Ft-ba kerülne
          Az utántöltő készlet még a postaköltséggel együtt is csak 4950 Ft
             
A megtakarítás egyetlen készlettel is több mint 50.000 Ft*

(* Ha egyszerre rendeli meg a fekete és a színes utántöltő készletét, vagy később, amikor már csak a tintára lesz szüksége, a megtakarítás még ennél is nagyobb. Most a legrosszabb esettel számoltunk.)

 


Kérdése van? Kattintson ide! >>>

"Valahogy mindig aggódtam, hogy vajon jó lesz-e, beválik-e nekem is. Kipróbáltam, és a legjobb döntés volt!"
                                                                          
Bárdos Attila, tanár


12 előny, amit a RefillParadise utántöltő készleteivel élvezhet:

Akár 85-90%-os megtakarítás, átlagosan kb. 80%-os költségcsökkenés

Rögtön tölthet, amikor kifogy a tinta, nem száradnak be a fúvókák

Ha egy szín kifogy, utántöltheti anélkül, hogy tintavesztesége lenne

Mindig kéznél van a tinta

A gyártó 3 év garanciát vállal a tintára

Részletes, képekkel illusztrált feltöltési útmutató

Egyszerű töltési eljárás, mindenki meg tudja csinálni

A fúvókákkal egybeépített patronokhoz fúvóka-légtelenítő eszköz található a
      készletekben, amely jelentősen megkönnyíti a patron üzembehelyezését

Az egész ország területéről megrendelheti, postai utánvéttel szállítjuk
      (ez a legbiztonságosabb és a legkényelmesebb fizetési mód,
       nem kell a hitelkártyaszáma miatt aggódni...)

Gyorsan kézhezkapja a megrendelt patronjait, utántöltő készletjeit

A legtöbb HP, CANON, LEXMARK tintapatron-típusnál elérhető

Ingyenes Hírlevelünk megrendelői további kedvezményekkel, még olcsóbban
      juthatnak hozzá
az utántöltő készletekhez és patronokhoz, így a nyomtatásukat
      még gazdaságosabbá tudják tenni."Az autómba se veszek mindig új benzintankot, ha kiürül... Egyszerűen csak utántöltöm és kész!"
                                                                              
Zombori Márton, vállalkozóA 3 legbárgyúbb ellenérv, hogy miért NE használjunk
utántöltő készleteket:

1.) Azt mondták az üzletben / szervizben, hogy tönkreteszi a nyomtatómat, ha nem az eredeti patront használom hozzá...
- Persze, hogy ezt mondták, hiszen az az érdekük, hogy Ön minél többet költsön patronra. Sőt, a gyártó cégtől központi utasításban ki van adva, hogy ezt kell mondani. Ha belegondol a HP, LEXMARK és a fúvókás patronnal működő CANON nyomtatók működésébe, ezeknél a fúvókasor a patron része, tehát a nyomtató működésének abszolút semmi köze nincs ahhoz, hogy milyen tinta van a patronban. Ha valami rettentően rossz tintát tenne bele, pár lapot még azzal is kinyomtatna, csak az a patron tönkremenetelét okozhatná. Viszont egy patroncserével gyakorlatilag kicseréli a nyomtatójának mindazokat a részeit, amelyek a nyomtatás minőségéért felelősek, a többi csak mechanika és vezérlőáramkör. Tehát a nyomtatót nem tudja tönkretenni.

2.) Azt is mondták az üzletben / szervizben, hogy a nyomtatóm elveszti a garanciáját, ha nem az eredeti patront használom hozzá...
- Hát erre két lehetséges válasz is van:
1.) Ha szervizbe akarja vinni, tegyen bele eredeti patront, senki nem fogja tudni megállapítani, hogy mikor milyen patron volt benne.
2.) Ha belegondol abba, hogy mennyit költ patronra a garanciális idő alatt, az valószínűleg nagyobb összeg lesz, mint a nyomtatója teljes ára volt. Hozzászámítva azt, hogy az új nyomtatóknak kevesebb mint 1%-ával történik valami garanciális probléma, az a meglátásom, hogy nem szabad felülni az ilyen garanciaelvesztéssel megspékelt fenyegetőzéseknek. Egyetlen céljuk van vele: a piacuk védelme körömszakadtáig, mindegy, hogy ez Önnek milyen többletköltségekkel járna. (Minél nagyobbal, az nekik annál jobb. Abból termelik a profitjukat.)

3.) Az utántöltésekkel romlani fog a nyomtatási minőség...
- Nos, a patronok fúvókáit sem örökéletűre tervezték, tehát valóban a sokadik újratöltésnél már észrevehető némi minőségromlás. Amikor úgy érzi, hogy inkább vesz egy új patront, minthogy ilyen minőséggel megelégedjen, akkor kell patront cserélnie. Ez általában a 8. - 15. feltöltés környékén jelentkezik, addig viszont csillagászati összegeket takarít meg a patronjain. Ha abszolút jó minőségre van szüksége és minden 5. feltöltés után új patront vesz, még akkor is töredék-áron nyomtatott...
Az ink-mate festékek előállításakor -szabadalmaztatott eljárással- a pigmentszemcséket molekuláris méretűre oszlatják el, így a nyomtatófej és a fúvókák élettartama jelentősen meghosszabbodik, a többszörösére növekszik.

Minőség, amelyben megbízhat! - Nyomtasson Ön is Ötödáron!A RefillParadise utántöltő készletei gazdaságos megoldást jelentenek minden HP, CANON és régebbi típusú LEXMARK nyomtató tulajdonosának, mivel a kiürült - de még be nem száradt - tintapatronok többször is felhasználhatók. Egy utántöltő készlet a tintapatronok többszöri újratöltésére elegendő. Egy kiürült, hibátlan tintapatron az utántöltő készletekkel általában 8 - 15 alkalommal újratölthető.

Az utántöltő készletek kaphatók a legtöbb HP, CANON és LEXMARK tintasugaras nyomtatótípushoz.

Az utántöltő készleteket Szegeden házhoz szállítjuk, technikai segítséget nyújtunk, vidékre pedig postai utánvéttel, részletes útmutatóval szállítjuk, rövid határidővel. Áraink még a postaköltséggel együtt is lényegesen kedvezőbbek a patronok és utántöltők bolti árainál.

Az utántöltő készletekkel ellátja Önt Magyarországon a NETREND Bt. Számíthat ránk.

NETREND Bt.

"Soha semmit nem rendeltem még az Interneten, valahogy mindig látni szerettem az árut, mielőtt megvettem. Mindig attól féltem, hogy nem fog tetszeni, amikor megkapom. Nos, az utántöltő kittekkel ilyen probléma nem lehet: ha a patronkód alapján beazonosítottam, hogy mi kell a nyomtatómhoz, akkor az jó is lesz hozzá, mese nincs... És a fizetés sem gond, utánvéttel jön, a postásnak fizetem! (Mellesleg nincs is hitelkártyám...)"
                                                                          
Dévényi Gabriella, ny. tanárAz utántöltő készletek a patron többszöri feltöltésére elegendő festéket tartalmaznak, tehát sokkal gazdaságosabb - ötöd- vagy akár tizedáron történő - nyomtatást tesznek lehetővé, minőségi kompromisszumok nélkül.Ha Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON
szeretne nyomtatni, ezt tegye:

1.) Állapítsa meg a nyomtatójában levő patronok típusát. (Ez általában egy szám vagy betűk és számok a patron címkéjén, pl, HP 301, Canon PG-510.)

2.) A nyomtatója márkája alapján kattintson az alábbi gombokra, keresse ki a nyomtatótípust vagy a patron típusát a táblázatból. A gyakori, népszerű patrontípusok pirossal lettek kiemelve.

3.) A táblázatban megtalálja az Ön patronjához való utántöltő kódját, amit a rendelésében meg kell adnia. Pl.
H1096B, C3081C.
Ha csak külön tintát rendelne, annak a kódját az utántöltők táblázata alatt találja, azokban szerepel a "-Tinta" szó is, pl. CIM-04A-Tinta, vagy HIM-766C-Tinta-Yellow.

4.) Töltse ki a rendelési űrlapot, ellenőrizze, hogy helyes adatokat adott meg, és küldje el nekünk a rendelését. A lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk azt és postázzuk a megrendelt utántöltő készleteit.

Tintapatron utántöltő készletek HP tintasugaras nyomtatókhoz
Tintapatron utántöltő készletek Canon tintasugaras nyomtatókhoz
Tintapatron utántöltő készletek Lexmark tintasugaras nyomtatókhoz

Tudja, mi az a "Ludas Matyi"-garancia?
Kattintson a nyomtatótípusa szerinti gombra és olvassa el!HP utántöltő kittek

CANON utántöltő készletek

LEXMARK utántöltő készletekHa további kérdései vannak, kérem olvassa el a Gyakran Ismétlődő Kérdéseket!


MEGRENDELÉS

A megrendelt tételeket
    - Az egész ország területén mindenhová postaköltség felszámításával, utánvéttel,
    - Szegeden 600.- Ft kiszállítási díjjal
(illetve több darab rendelése esetén díjmentesen)
juttatjuk el Önhöz.
(A postaköltség 4000.- Ft alatti rendelésnél 1400.- Ft, 4000.- - 10.000.- közöttinél 1700.- Ft, afelett 2000.- Ft)
(Még ezekkel együtt is sokkal gazdaságosabban jön ki a nyomtatása, mintha boltban vásárolna...)

Rendelését email-ben az info@refillparadise.hu címre küldje, vagy az alábbi űrlapon írja be.

Kérem, hogy az e-mail-ben tüntesse fel
    - a rendelt tételek ink-mate kódjait és darabszámát,
    - a postázási és -szükség esetén- a számlacímet,
    - ha lehet, a telefonszámát (az esetleges félreértések gyors tisztázásához),
    - céges megrendelés esetén a csomag átvételére jogosult személy nevét, illetve az ÁFA-s számla számlacímét, a cég adószámát,
    - ha van kedvezményre jogosító kupon-kódja, akkor feltétlenül írja bele a rendelésébe!
        (Kedvezmény-kuponokat a hírlevelünk megrendelői kapnak. Rendelje meg!)

Köszönjük.

 
Az Ön E-mail címe:


 
Megrendelés,
kérdés, üzenet:
 

                    
 


HA ÖN ELŐNYKÁRTYA-TULAJDONOS,
nálunk minden rendelésénél
5% kedvezményre jogosult!


Ráadásul ELŐNYKÁRTYÁJÁVAL az Ország több ezer
üzletében és elfogadóhelyén kedvezményekkel várják!

Ha nincs még ELŐNYKÁRTYÁJA, a megrendelése elküldése előtt kattintson
és igényeljen egyet INGYENESEN,
mi pedig a megrendelésével együtt elküldjük Önnek
az azonnali kedvezményre jogosító
ELŐNYKÁRTYÁJÁT!
További információk az ELŐNYKÁRTYÁRÓL >>>Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lehet a Refill-Paradise-ra!
Bookmark-olja (tegye be a Könyvjelzők közé) ezt az oldalt, hogy visszataláljon... Hogy segíthessünk! - CTRL+D


Internet Explorer böngésző használata esetén:
Kattintson a böngészője Könyvjelzők menüpontjára,
majd a Hozzáadás a Könyvjelzőkhez... menüpontra,
végül az [ OK ] gombra.NETREND Bt.
2030 Érd, Vadkacsa u. 3.
Tel.: (30)218-7667
E-mail: info@refillparadise.hu


Solti Csaba

Kérdéseivel keressen bátran telefonon:
06 30 218 7667
Solti Csaba
Kérdése van? - Bizonytalan valamiben? - Nem érti pontosan?
Nem tudja, hogy Önnek vajon jó lenne-e?
Kattintson ide! >>>


"Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerűen meg fogom tudni tanulni a patrontöltést! Először még attól is féltem, hogy minden csupa tinta lesz... Kellemes meglepetésben volt részem! Az utántöltő készlet nagyon profi, nagyon precíz! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
                                                                                
Márkus Tamás, történészHa már nyomtatójával jót tett, itt kedvére böngészhet:
Kiemelt Partneroldalaink:
www.háztervek.hu
- Mi már megterveztük...

Ha szívesen utazgatna:

AM-SEC-MOTEL - Nyaraljon Balatonszabadiban
- Lovas és Borturizmus - Üdülési csekket elfogadunk.

Hasznos segéd utazni vágyóknak

                                                                                 További linkek>>> 


Ha nem csak nyomtató-kellékeket vásárolna az interneten:

Szabás-Varázs Alkotóház - Szabó-varró tanfolyamok, amelyek aranyat érnek Önnek!

Kézi autómosó és autókozmetika

Vásárolj a neten! - netenvasarolj.blogspot.com

Elektronikus Cigaretta Webáruház

BIZTONSÁGI AJTÓ, BEJÁRATI AJTÓ Akár már 85e Ft-ért biztonságban tudhatja értékeit!
Megér ez önnek ennyit? Ha igen kattitson!


                                                                                 További linkek>>>


Ha hasznos információkat keres:


SIKERKONZULTACIO.INFO - Az Ön sikeréért!

Sikerkalauz diákoknak

Fizetést kapni a tagságért? - Club Asteria!

Kempo Esztergomban. Ha sportolni szeretne, akár hobbi szinten, akár versenyszerűen,
akkor itt a helye.


Széchenyi Kártya és Lakáshitel díjmentes ügyintézése!

Fix jövedelem otthonról

Hasznos segéd GYES-en lévő kismamáknak


Internetes otthoni kreatív munka - textlabor.hupont.hu

Online és Offline otthoni munka - http://csillagosuzlet.mlap.hu

Ingatlanok - Napkollektorok tanácsadással - Pályázatok - Üzleti ajánlatok cégeknek!

Üzleti Partnerek Klubja
Beszerzési források; termékek, árucikkek, szolgáltatások, Barter ajánlatok.
Klubtagoknak 3 - 30 % árengedménnyel. A Klubtagság ingyenes.
Inter Info Service Business Partnerclub


Méghogy nincs pénz az interneten?

Elektronikus Cigaretta oldal

Aranyosi Éva kineziológus

Bach virágterápia

Sportkatalógus - Sportlinkek - Sport hírek - Cégtérkép  - Minden, ami Sport!

005-Linkcsere Központ

                                                                                  További linkek>>>

Ha egy kis szórakozásra vágyik:

                                                                                 További linkek>>>


Partnereink, akiket szívesen ajánlunk:

Wass Albert Emlékoldal


Parfüm | Webáruház | Férfi parfüm | Női parfüm | Illatminta | Parfüm Lamborghini

Háztartásiáruház.hu


NapÚt.hu - A természetes műveltség holnapja


Az Ön nyomtatójának típusa:

CANON BJC-10 sorozat
CANON BJC-20 sorozat
CANON BJC-200 sorozat
CANON BJC-600
CANON BJC-610
CANON BJC-620
CANON BJC-1000SP sorozat
CANON BJC-2000 sorozat
CANON Pixma MP 140
CANON Pixma MP 150
CANON Pixma MP 160
CANON Pixma MP 170
CANON Pixma MP 180
CANON Pixma MP 190
CANON Pixma MP 210
CANON Pixma MP 220

CANON Pixma IP 1200
CANON Pixma IP 1300
CANON Pixma IP 1600
CANON Pixma IP 1700
CANON Pixma IP 1800
CANON Pixma IP 1900
CANON Pixma IP 2200

CANON Pixma IP 2500


LEXMARK Z-12
LEXMARK Z-25
LEXMARK Z-33
LEXMARK Z-602

LEXMARK CF-4700


HP 2000c nyomtatósorozat
HP 2500c Pro nyomtatósorozat
HP business inkjet 3000 nyomtató sorozat
HP cp1160 színes tintasugaras nyomtató
HP cp1700 színes tintasugaras nyomtatósorozat
HP Deskjet 1000c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1100c nyomtató
HP Deskjet 1120c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1125c Printer
HP Deskjet 1180c Printer
HP Deskjet 1200c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1220c nyomtatósorozat
HP Deskjet 1600c nyomtatósorozat
HP Deskjet 310 nyomtatósorozat
HP Deskjet 320 nyomtatósorozat
hp deskjet 3320 nyomtatócsalád
HP Deskjet 340 nyomtatósorozat
hp deskjet 3420 nyomtatócsalád
HP Deskjet 3840 nyomtató sorozat
HP Deskjet 3918 Printer

HP Deskjet D1330 Printer series
HP Deskjet D4200 nyomtatósorozat
HP Deskjet D4300 nyomtatósorozat
HP Deskjet hordozható nyomtatósorozat
HP Deskjet 3938 Printer
hp deskjet 5550
HP Deskjet 5650 nyomtatósorozat
HP Deskjet 5740 Printer series
HP Deskjet 5940 Printer series
HP Deskjet D2330 nyomtatósorozat
HP Deskjet D2400 nyomtatósorozat
HP Deskjet D2500 nyomtatósorozat
HP Deskjet D2600 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7100 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7200 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7300 nyomtatósorozat
HP Photosmart D7400 nyomtatósorozat
HP Photosmart fényképnyomtató

HP Deskjet 3810 nyomtató sorozat
HP Deskjet 3745 nyomtatósorozat

HP Officejet K7100 színes nyomtató-sorozat
HP Officejet Pro K5400 nyomtatósorozat
HP Officejet Pro K550 színes nyomtatósorozat
HP Paintwriter nyomtatósorozat
HP Photosmart 1100 nyomtatósorozat
HP Photosmart 1218 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7200 fotónyomtató sorozat
hp photosmart 7350 photo-direct tintasugaras nyomtató
HP Photosmart 7400 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7600 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7700 nyomtatósorozat
HP Photosmart 7900 fotónyomtató sorozat
HP Photosmart 8000 nyomtatósorozat
HP Photosmart 8100 nyomtatósorozat
HP Photosmart 8200 nyomtatósorozat
HP Photosmart D5100 nyomtatósorozat
HP Photosmart D5300 nyomtatósorozat
HP Photosmart D5400 nyomtatósorozat
HP Deskjet 3740 Printer
HP Deskjet 3743/3744 nyomtatósorozat
Látogatóink a következő helységekből érkeznek:
Abaújszántó, Abádszalók, Abony, Ács, Adony, Ajka, Albertirsa, Alsózsolca, Aszód, Bábolna, Bácsalmás, Badacsonytomaj, Baja, Baktalórántháza, Balassagyarmat, Balatonalmádi, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatonlelle, Balkány, Balmazújváros, Barcs, Bátaszék, Bátonyterenye, Battonya, Békés, Békéscsaba, Bélapátfalva, Berettyóújfalu, Berhida, Biatorbágy, Bicske, Biharkeresztes, Bóly, Bonyhád, Borsodnádasd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bük, Cegléd, Celldömölk, Cigánd, Csenger, Csepreg, Csongrád, Csorna, Csorvás, Csurgó, Dabas, Debrecen, Demecser, Derecske, Dévaványa, Devecser, Dombóvár, Dombrád, Dorog, Dunaföldvár, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Dunavarsány, Dunavecse, Edelény, Eger, Elek, Emőd, Encs, Enying, Ercsi, Érd, Esztergom, Fehérgyarmat, Felsőzsolca, Fertőd, Fonyód, Fót, Füzesabony, Füzesgyarmat, Gárdony, Göd, Gödöllő, Gönc, Gyál, Gyomaendrőd, Gyömrő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Harkány, Hatvan, Herend, Heves, Hévíz, Hódmezővásárhely, Ibrány, Izsák, Jánoshalma, Jánossomorja, Jászapáti, Jászárokszállás, Jászberény, Jászfényszaru, Kaba, Kadarkút, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecel, Kecskemét, Kemecse, Kenderes, Kerekegyháza, Keszthely, Kisbér, Kisköre, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kistarcsa, Kistelek, Kisújszállás, Kisvárda, Komádi, Komárom, Komló, Kozármisleny, Körmend, Körösladány, Kőszeg, Kunhegyes, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lábatlan, Lengyeltóti, Lenti, Létavértes, Letenye, Lőrinci, Maglód, Makó, Marcali, Martfű, Martonvásár, Mándok, Máriapócs, Mátészalka, Mezőberény, Mezőcsát, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Mezőkövesd, Mezőtúr, Mindszent, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mórahalom, Mosonmagyaróvár, Nádudvar, Nagyatád, Nagybajom, Nagyecsed, Nagyhalász, Nagykálló, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Nyékládháza, Nyergesújfalu, Nyíradony, Nyírbátor, Nyíregyháza, Nyírlugos, Nyírtelek, Orosháza, Oroszlány, Ócsa, Ózd, Őriszentpéter, Örkény, Paks, Pannonhalma, Pálháza, Pápa, Pásztó, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Pétervására, Pilis, Pilisvörösvár, Polgár, Polgárdi, Pomáz, Putnok, Püspökladány, Ráckeve, Rakamaz, Répcelak, Rétság, Sajószentpéter, Salgótarján, Sarkad, Sándorfalva, Sárbogárd, Sárospatak, Sárvár, Sásd, Sátoraljaújhely, Sellye, Siklós, Simontornya, Siófok, Solt, Soltvadkert, Sopron, Sümeg, Szabadszállás, Szarvas, Százhalombatta, Szécsény, Szeged, Szeghalom, Székesfehérvár, Szekszárd, Szendrő, Szentendre, Szentes, Szentgotthárd, Szentlőrinc, Szerencs, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szikszó, Szob, Szolnok, Szombathely, Tab, Tamási, Tapolca, Tata, Tatabánya, Téglás, Tét, Tiszacsege, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszalök, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tokaj, Tolna, Tompa, Tótkomlós, Tököl, Törökbálint, Törökszentmiklós, Tura, Túrkeve, Újfehértó, Újszász, Üllő, Vác, Vámospércs, Várpalota, Vásárosnamény, Vasvár, Vecsés, Velence, Veresegyház, Veszprém, Vésztő, Villány, Visegrád, Záhony, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalalövő, Zalaszentgrót, Zirc

Látogatóink által a leggyakrabban használt keresőszavak:
canon s200, tintapatronok, hp deskjet 600, refill, tintapatron, ajándékkészítés otthon, canon bjc 3000, canon i865, epson tinta, epson után tölthető patron, hp 342 utántöltö, hp patron feltöltési utmutató, hp psc 1510, milyen nyomtatót vegyek, nyomtatás, nyomtatás szeged, nyomtatópatron töltés szeged, nyomtatópatronok töltése otthon, patron utántöltő, patrontöltő, refill paradise, tintapatron feltöltés, kattintson ide, www.refill-paradise.euceg.hu, a nyomtatás, a tintasugaras nyomtatópatron töltése otthon, ajándékkészités otthon, c 8728, cannon bjc 3000, canon 6500, canon bjc 250 patron szeged, canon bjc 300, canon bjc 4000, canon ip 1000 nyomtató fej, canon ip 3000 nyomtatófej élettartam, canon ip1000 patron, canon kompatibilis festékpatronok, canon megrendel, canon mp 520 akció, canon mp160 tintapatron, canon pixma 200, canon pixma 300, canon pixma ip, canon pixma ip 1200 utántöltő , canon pixma ip 3000 nyomtató, canon pixma ip 4500, canon pixma ip1000, canon pixma ip1200 tintapatron, canon pixma ip3000

További statisztikák: HP, CANON, LEXMARK utántöltők

Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről

Címkék: nyomtatópatron utántöltő készlet, tintapatron újratöltő szett, festékpatron töltő készlet, HP, CANON, LEXMARK nyomtató, HP 21, HP 22, CANON CL-41, CANON PG-40, HP 27 fekete patron, HP 28 színes festékpatron, Lexmark 16, Lexmark 17 fekete nyomtatópatron, Lexmark 26, Lexmark 27 színes tintapatron, HP 56 fekete, HP 57 színes, HP 58 fotópatron, Canon CLI-8BK, CLI-8C, CLI-8M, CLI-8Y patronok, Szeged, Budapest, Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, nyomtató, patron, utántöltő, utántöltés

Keressen pénzt az Interneten! Free Video Sex Chat - Ask the Girls anything You want! A Nap Vicce - A Weblapodra! Nyomtass Te is Ötödáron! Szegedi Közéleti Kávéház Szabaduljon meg a szemüvegétől - egy Életre!